Uhapšena banda koja je deci ispred škole otimala telefone i jakne!

Maloletni delinkventi su u blizini OŠ „Jelena Ćetković“ i Šeste beogradske gimnazije na Zvezdari prilazili deci, a onda im pretili i silom oduzimali mobilne telefone, delove garderobe i novac

  • 8

Dvojica maloletnika, koji se terete da su ispred osnovnih i srednjih škola napadali decu, kojoj su potom oduzimali lične stvari, juče su saslušani u policiji.

Delinkventi su u blizini OŠ „Jelena Ćetković“ i Šeste beogradske gimnazije na Zvezdari prilazili deci, a onda im pretili i silom oduzimali mobilne telefone, delove garderobe i novac.

Tri razbojništva, na isti način, izvršili su i na Vračaru.

Policija radi na identifikaciji i pronalaženju oštećenih, s obzirom na to da se sumnja da ima više oštećenih lica.

( Telegraf.rs )

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • bubica

    2. februar 2015 | 15:43

    Dajte imena i slike delikvenata dosta vise anonimnih i sa inicijalima tako ce i biti lakse ostecenoj deci i gradjanina da ih prepoznaju i jedanput za svagda neka oni i njihove porodice budu obelezene . Kao roditelj dvoje dece smatran da sve potice iz porodice

  • Maverick

    2. februar 2015 | 16:18

    Sad u Padinsku,pa nek otimaju krompir jedan drugom!

  • sone

    2. februar 2015 | 16:42

    Takvih je 90tih bilo kolko hoces,jednog momka ubise zbog patika zla vremena su tada bila ne vratila se.Mada ima kr..koji se raduju tim vremenima,zovu ih vesele 90te.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA