Ovo je 10 situacija u kojima je dopušteno da muškarac udari ženu!

Glavni razlog zbog kojeg žene ne prijavljuju nasilje je nada da će se nešto promeniti. Međutim, to se nikad ne dogodi. STOP NASILJU NAD ŽENAMA!

  • 60

Ovo je deset situacija u kojima je "opravdano" udariti žensku osobu.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

Prema statistici, u Srbiji svaka žena je u svom životu bar jednom bila izložena nekom obliku porodičnog nasilja!

Samo deset odsto žena je prijavilo fizičko nasilje u proteklih godinu dana, a glavni razlog što ne prijavljuju maltretiranje je, prema psiholozima, nada da će se nešto promeniti.

STOP NASILJU NAD ŽENAMA!

P.S. Svako ko se upitao zašto iza brojeva nema nikakvog teksta, neka se sada i upita dve stvari: zašto je uopšte želeo da pročita razloge za udaranje žena (jer njih nema), ali i zašto je ispao glup! Ovo drugo je manji problem (prim. ur.)

( Telegraf.rs / Srbijadanas.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Djape

    8. februar 2015 | 00:56

    A sta je sa nasiljem nad muskarcima?

  • Ano nim

    8. februar 2015 | 00:49

    Sjajno!!! Stop nasilju nad zenama, ko udari zenu ruka mu se osusila

  • Jedan od zlostavljanih

    8. februar 2015 | 13:39

    Više puta sam se svađao sa ženom. Nikada se nije ustručavala da me opiči pesnicom. Isto tako ni da prevari. Živimo u mom stanu a zakon je štiti kao belog medveda. Stalno mi govori da sam umišljeni idiot a više puta sam dokazao da me vara. Tražim joj samo da mi se ne obraća, neka i nje i dece sa mnom, ja ću se ponašati kao da je sve ok ali da me ne provocira. Namerno se preda mnom dopisuje i spominje mi te osobe sa kojima me prevarila a neke su još aktuelne. Neće da ode od mene iako sam joj i to predlagao. Zakonski smo se razveli ali još živimo zajedno jer je milom ne mogu ubediti da ode a već me je prijavljivala za nasilje pa neću da komplikujem. Meša mi se u intimu i stalno me optužuje za neke žene sa kojima nemam nikakve veze, valjda je logično da se brani napadom. Kada je ignorišem, ona se namerno vrcka i oblači izazovno a meni se povraća. Kad vidi da to ne pali, ona namerno inicira svađu. Ko je sad zlostavljan?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA