Ubila se jer se bojala da će neudata napuniti 30 godina (FOTO)

Nakon što joj je preminula majka, Rejčel Gou je želela da se što pre uda i zasnuje porodicu. Međutim, kako se približavao njen trideseti rođendan, a ona nije bila blizu udaje, odlučila je da izvrši samoubistvo

  • 6

Rejčel Gou (29) iz Haslingdena u Lankaširu izvršila je samoubistvo jer nije mogla da se pomiri sa činjenicom da puni 30 godina, a još nije udata i nema porodicu.

Rejčel, koja je radila kao zdravstveni administrator, teško je prihvatila smrt majke i po svaku cenu je želela da stane pred oltar.

Na dan kada je izvršila samoubistvo, dva meseca pre tridesetog rođendana,  poslala je poruku dečku Antonu Cvarevu u kome me želi "sve najbolje u budućnosti".

On je pronašao njeo telo kada se vratio u dom koji su delili. Pokušao je da je oživi, ali je bilo prekasno. Lekari su konstatovali da je uzrok smrti hipoksija, odnosno smanjeno snabdevanje tkiva kiseonikom.

Pre Cvareva, Rejčel nije imala mnogo sreće u ljubavi, a dodatno ju je potresla smrt majke.

Foto: Facebook/Anton Tsarev Foto: Facebook/Anton Tsarev

- Njena najveća želja bila je da se skrasi i uda - izjavili su njen brat Stefan i Sara.

Kada je upozala Antona, bila je veoma srećna, a on se uselio kod nje, navode njeni rođaci.

- Radovala se tridesetom rođendanu, ona i Anton su planirali da otputuju u Italiju, a zatim i u Las Vegas za njen rođendan. Međutim, veza je počela da se drma i ona je mislila da će je Anton ostaviti - priča njena rodbina.

Foto: Facebook/Anton Tsarev Foto: Facebook/Anton Tsarev

- Naša veza je imala svoje uspone i padove zbog njenih nesigurnosti. Stalno je mislila da ću da je ostavim, ali to nisam nameravao da uradim - navodi Anton.

On je dodao da je Rejčel nekoliko puta izjavila da je do sad već trebalo da bude udata i da njen brat i sestra imaju daleko ispunjenije živote od nje.

(Telegraf.rs / Izvor: Dailymail)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA