Potukao se sa obezbeđenjem, SAD MU JE MNOGO ŽAO ŠTO JE TO URADIO (VIDEO)

Čovek je uzalud pokušavao da se izbori protiv člana obezbeđenja, ali ga je ovaj ipak posebnim zahvatom bacio na trotoar, a zatim ga ostavio tu iako nije davao znake života

  • 14

"Izbacivači" često moraju da budu grubi, ali ponekad postanu i surovi, kako bi održali mir i red u lokalu u kom rade kao obezbeđenje. Često dužnost i posao prerastu u nešto mnogo ozbiljnije i opasnije.

Na snimku koji je objavljen na Jutjubu, prikazan je član obezbeđenja u obračunu sa jednim od momaka koji su bili na ulazu u noćni klub. Nije jasno da li je dečko izbačen ili je tek pokušavao da uđe, ali svakako, ishod je bio stravičan.

Čovek iz službe obezbeđenja je pretukao dečka uprkos tome što je ovaj pokušavao da ga savlada. Na kraju ga je podigao i posebnim zahvatom bacio na trotoar, a zatim ga ostavio tu dok napadnuti čovek nije davao znake života.

Osoba koja je snimala događaj, zabeležila je i trenutke kada je "klaber" ležao ispred kluba, al je potvrđeno da je kasnije ustao i odšetao bez posledica, iako ne deluje baš tako.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zlaja

    17. februar 2015 | 16:59

    Teško da je ovaj ustao!

  • Sport

    17. februar 2015 | 17:23

    Pa sta sad obezbedjenje treba da radi? Da moli dripca da bude miran i da ne pravi probleme? Udari od zemlju i resen problem!

  • Strahinja

    17. februar 2015 | 17:41

    Cesto se ovakve situacije desavaju i pred nasim klubovima. Samo sto kod nas dripac cim se pridigne ode u lokalne novine i izjavi kako ga je obezbedjenje napalo i tuklo bez razloga.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA