DA LI STE IH VIDELI? Lažni policajci preturali po automobilima i maltretirali Novosađane! (FOTO)

B. P. (28) i M. K. (25) su juče u Novom Sadu, jedan sa policijskom jaknom a drugi sa policijskim kačketom, Novosađaninu koji je sedeo u automobilu "lažno se predstavljući kao policijski službenici, tražili novac, pregledali mu automobil" iz koga su ga izvukli

  • 12

Policija će podneti krivičnu prijavu u redovnom postupku protiv dve osobe jer su se lažno predstavljali da su policajci, saopštila je danas novosadska policija. Krivična prijava će biti podneta protiv B.P. (28) i M.K. (25) zbog sumnje da su izvršili krivično delo lažno predstavljanje, navodi se u saopštenju.

Oni su juče u Novom Sadu, jedan sa policijskom jaknom a drugi sa policijskim kačketom, Novosađaninu koji je sedeo u automobilu "lažno se predstavljući kao policijski službenici, tražili novac, pregledali mu automobil" iz koga su ga izvukli.

Pripadnici policije su kod osumnjičenih pronašli i saobraćajnu "stop" tablicu, dodaje se u saopštenju.

Policija, koja sumnja da ima još oštećenih, pozvala je građane koji prepoznaju osumnjičene sa fotografija da to prijave pozivom na broj telefona: 021/ 419 037.

(Telegraf.rs / Izvor: Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA