POTRESNO: Ovo su poslednje reči koje je ubijena srpska manekenka uputila porodici!

- Kada pozajmiš nekome novac, ne očekuj da ti ga vrati, i nikada ne pozajmljuj novac koji ne možeš da priuštiš da pozajmiš. Pozajmi samo ono što možeš da priuštiš da izgubiš - bio je poslednji post Mirijane Puhar na Fejsbuku

  • 8

Sulja Musić, deda manekenke Mirjane Puhar (19) koja je pronađena mrtva u američkom gradu Šarlot, kaže da je poslednjih dana bila jako srećna i zaljubljena.

- Zvala me je preko Skajpa na dan kada je ubijena i rekla da je mnogo srećna. Tako je i delovala. Nasmejana i vesela. Rekla je da se zaljubila pre 15 dana u divnog momka, da sa njim živi, ali ne sama, jer je u kući i njegov drug. Bila je puna života. Zadovoljna svojim i privatnim i poslovnim uspesima - priča deda Sulja za "Alo".

SRPSKA LEPOTICA PREDOSETILA SMRT: Pogledajte šta je napisala uz sliku sa Tajrom Benks!

Sulja je za unukinu smrt čuo kada ga je juče nazvao brat iz Bosne i rekao mu da nazove zeta u Šarloti.

Foto: Facebook/Mirjana Puhar Foto: Facebook/Mirjana Puhar

- Znam da je više nema. Teško mi je da nemam reči... Bila je moja mezimica. Kao mala nestašna. Tukla se sa dečacima, ali u suštini je dobro dete. Iz Srbije je otišla sa roditeljima kada je imala tri godine. Prvo sam ja otišao u Ameriku, a zatim sam godinu dana kasnije pozvao i njih - priča deda.

SUDBINA UBIJENE SRPKINJE: U Ameriku stigla kao izbeglica, pa postala top-model!

Mirjana je iz Srbije otišla za vreme bombardovanja, najpre u Njujork, a zatim u Severnu Karolinu gde je njen otac radio kao električar, a majka u restoranu. Za medije je svojevremeno ispričala da su u Ameriku došli sa 50 dolara.

Foto: Facebook/Mirjana Puhar Foto: Facebook/Mirjana Puhar

Prema pisanju medija, ubica Emanuel Džizus Rendžel (19) je poznavao sve tri žrtve. On je ubrzo nakon ubistva uhapšen i nije se opirao hapšenju. Prema navodima pojedinih američkih  portala, policija veruje da je ubistvo povezano sa drogom. Oko beživotnih tela svuda je bio rasut novac, piše sajt TMZ.

Ovo je poslednja fotografija ubijene srpske manekenke (FOTO)

Mirjanin poslednji post na Fejsbuku bio je baš o parama.

A photo posted by queen M (@mirjanapuhar) on

- Kada pozajmiš nekome novac, ne očekuj da ti ga vrati, i nikada ne pozajmljuj novac koji ne možeš da priuštiš da pozajmiš. Pozajmi samo ono što možeš da priuštiš da izgubiš - napisala je Mirjana.

(Telegraf.rs / Alo)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA