KUM MARKA MILIĆEVA: Kantrimen pripada uticajnom čoveku!

Bratislav Vesović tvrdi da nije znao da je Milićev bio akter nesreće na mostu, kao i da ne zna šta je učinio s automobilom, iako je njegov kum te noći prespavao kod njega u stanu na Zvezdari

  • 8

Bratislav Vesović, kum Marka Milićeva, koji se sumnjiči da je na Brankovom mostu izazvao saobraćajnu nesreću u kojoj je nastradao Luka Jovanović, izjavio je danas u Trećem osnovnom sudu da ne priznaje navode optužnice koji ga terete da je posle udesa pomogao Milićevu da sakrije automobil.

OPROSTIO SAM UBICI MOG LUKE: Susret Marka Milićeva i oca pregaženog dečaka

Vesović je kazao i da nije znao da je Milićev bio akter nesreće na mostu, kao i da ne zna šta je učinio s automobilom, iako je njegov kum te noći prespavao kod njega u stanu na Zvezdari.

MILIĆEV: Tako mi boga, kunem se da nisam znao da sam udario Luku na mostu!

Foto: Facebook Foto: Facebook

- Ne znam šta je s tim vozilom. Jedino mi je rekao da je vlasništvo uticajnog čoveka, ali ne znam o kome je reč - istakao je optuženi Vesović.

Navode tužilaštva da je okrivljenom pomogao posle nesreće, danas je negirao i taksista Saša Janković.

NISAM KRIV, ALI DAĆU PARE LUKINOJ PORODICI: Ovo je na suđenju rekao Marko Milićev!

Pre početka suđenja, odbrana Marka Milićeva zatražila je da postupak bude obustavljen, uz obrazloženje da mu se u Srbiji ne može suditi, jer ga Kina u kojoj je uhapšen nije ustupila zbog tog krivičnog dela. Taj predlog sudija je odbacio.

Vesoviću je sudsko veće danas ukinilo pritvor.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DD

    20. mart 2015 | 15:42

    Fuj. Obojici primerene kazne za ubistvo i prikrivanje.

  • !!!

    20. mart 2015 | 16:23

    А ко је тај утицајни пријатељ? Срам те било Милићевићу ,ти ћеш да платиш некоме дете. Тиси убица,морасш бити осуђен и ти твоји помагачи! Твоја изјава вређа родитеље и сваког нормалног човека. Шта мислиш пирсиговани ,да си просуо џак кромпира,паћеш да платиш!!!!!!! Фуј бре!!!!!!!!!!

  • Iliona

    21. mart 2015 | 11:33

    Baraba i BARABE !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA