OPROSTIO SAM UBICI MOG LUKE: Susret Marka Milićeva i oca pregaženog dečaka

Bojan Jovanović, otac Luke Jovanovića, kaže da je Marku Milićevu oprostio i pre nego što je kročio na Brankov most, jer zna šta gnev može da napravi od čoveka, ali i da bi, kako kaže, sebi olakšao dušu

  • 11

- Ja sam ubici oprostio i pre nego što sam kročio na Brankov most i počeo tihi štrajk, i pre hapšenja osumnjičenih - rekao je Bojan Jovanović, otac nastradalog Luke kao odgovor Marku Milićevu koji se sumnjiči da je na tom mestu 25. jula prošle godine "kantrimenom" usmrtio njegovog sina.

MILIĆEV: Tako mi boga, kunem se da nisam znao da sam udario Luku na mostu!

Inače, Marko Milićev je na suđenju koje je održano pre nekoliko dana zatražio oproštaj od Lukinih roditelja, a Bojanu Jovanoviću nije bilo dozvoljeno da bude prisutan na ročištu, piše Blic.

NJEGOVE PARE NEĆE DA MI VRATE SINA: Ispovest oca čiji sin je stradao u "slučaju Kantrimen"

- Kada sam izašao na Brankov most 3. avgusta da ukažem da ubica mog sina još uvek nije uhvaćen, oprostio sam mu. Iako sam osetio nemoć, oprostio sam svima kako bih sebi olakšao dušu. Video sam šta gnev može da napravi od čoveka, a ja imam još četvoro dece, nisam želeo da dolazim takav kući - rekao je Lukin otac.

Foto: Privatna arhiva Foto: Privatna arhiva

NISAM KRIV, ALI DAĆU PARE LUKINOJ PORODICI: Ovo je na suđenju rekao Marko Milićev!

Međutim, kada mu se osumnjičeni Marko Milićev bude obratio na sudu, imaće spreman adekvatan odgovor.

- Neću ništa da govorim pre 20. marta, kada je zakazano svedočenje na sudu. Tada ću prokomentarisati njegovu odbranu, ali još nisam dobio zapisnik i sve što znam, znam iz medija - poručio je Bojan Jovanović.

(Telegraf.rs / Izvor: Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • South

    12. mart 2015 | 10:27

    Bravo, veliki ljudi znaju da praštaju, a bog će se pobrinuti za krivca.

  • Max777

    12. mart 2015 | 12:40

    Covek mu je oprostio ali sigurno i dalje zeli da dobije propisnu kaznu.Budimo realni Milicev kakva god da mu je proslost bila nije namerno ubio coveka ...bio je nesrecan slucaj ...ali isto tako nije trebao da bezi nego da bude musko i da ponese teret i snosi posledice.

  • S.M.

    12. mart 2015 | 11:08

    Kako nekome možeš da oprostiš nakon što ti je ubio dete?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA