ISPOVEST ČOVEKA KOJI JE IZBEGAO PAD AVIONA: Da sam se ukrcao na taj let, bio bih mrtav!

- Emocije su mi potpuno pomešane. Bilo je mnogo dece na mom letu - rekao je Španac David Kabanas u telefonskoj izjavi za španske medije

  • 10

Avion tipa Erbas A320 kompanije “Džerman vings” se srušio danas na jugu Francuske, a u njemu je poginulo 148 ljudi, među kojima ima mnogo dece. Avion je leteo iz Barselone u Dizeldorf.

Španac David Kabanas pukom srećom je izbegao ovu stravičnu nesreću, a svoju potresnu izjavu dao je španskim medijima, kao i BBC-ju.

STRAVIČNE AVIONSKE NESREĆE: Ovo su svi padovi "Lufthanzinih" aviona!

(UŽIVO) PAD AVIONA U FRANCUSKOJ: Među žrtvama dve bebe i učenici! (LIVE STREAM) (FOTO) (VIDEO)

- Trebalo je da uđem na let 4U9525, ali sam put pomerio zbog toga što mi je odložen sastanak u Dizeldorfu - ispričao je vidno potreseni Kabanas.

On je rekao da je potom odmah zamenio let za ponedeljak u isto vreme.

- Emocije su mi potpuno pomešane. Bilo je mnogo dece na mom letu - rekao je on u telefonskoj izjavi za španske medije, i dodao da ga boli i što su među žrtvama mnogi turisti koji su se odmarali u Barseloni, te se vraćali svojoj kući.

 

(Telegraf.rs / Independent / CCMA.cat)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Petar

    24. mart 2015 | 16:53

    Nije preživeo pad aviona, već izbegao.

  • Milorad

    24. mart 2015 | 16:45

    Ti spanac u crkvu da ides da upalis sveću... i ne leti nigde više,sa bus da se vozis.. ne čačkaj mečku po plećku, vidis da te oće

  • dean

    24. mart 2015 | 20:42

    sramota za neke komentare kako vas nije stid toliko ljudi i djece je poginulo.koji alah koji brojevi........neka im je vječna slava i počivaju u miru.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA