POTRESNO PISMO MAJKE IZ HRVATSKE: Moj komšija je pedofil, bojim se za ćerkicu!

Majka maloletne devojčice iz Zagreba živi "vrata do vrata" sa osvedočenim pedofilom. Ona je napisala pismo jednom hrvatskom portalu u kojem je navela da svakodnevno strahuje za svoju ćerku

  • 0

Za poslednjih nekoliko nedelja u Zagrebu je zabeleženo nekoliko napada pedofila. Jedan od njih je identifikovan i priveden u policijsku stanicu, ali je pitanje koliko ih slobodno šeta i vreba na svoju priliku, piše portal "Dnevnik.hr".

Na adresu tog portala stiglo je i pismo jedne zabrinute majke iz hrvatske prestonice, koja živi bukvalno vrata do vrata sa pedofilom. Da joj je komšija pedofil saznala je slučajno. Pismo prenosimo u celosti.

- Živeti vrata do vrata sa osobom koja je uhvaćena u nepriličnim seksualnim radnjama prema maloletnicima u javnosti, nije lako. Znate ko je on i šta je njegov problem, ako pri tome odgajate i devojčicu na koju morate da pazite pazite deset puta više nego što biste to činili da nemate saznanja o problemu suseda.

A za taj problem sam sasvim slučajno saznala, tokom šetnje parkom, kad je moj komšija prošao i neki ljudi su počeli da komentarišu njegov eksces u javnosti pre nekoliko godina, kada je intervenisala i policija.

UDALA SAM SE ZA PEDOFILA I EVO ŠTA MI SE DESILO: Potresna ispovest majke troje dece!

Izgleda da je "komšija" neko vreme proveo po ustanovama, a onda je jednostavno pušten svojoj kući. Verovatno do nekog sledećeg slučaja, kad će ga sistem opet malo kazniti pa verovatno ubrzo pustiti. Jer tako to biva u ovom društvu. A na roditelju je da dete ne skida s pogleda jer bolesnici vrebaju na svakom koraku.

Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy

Žalosno je što je sudbina odredila da malo dalje živi još jedan pedofil za čije radnje malo ko zna. Igrom sudbine, znam ko je i pratim što radi (koliko mogu), a na njega sam upozorila i neke komšije. Naravno, o njemu je obaveštena i policija, ali s obzirom da nije uhvaćen na delu, ništa mu ne mogu.

U Zagrebu je u poslednje vreme sve više slučajeva pedofilije. Ne znam da li je to oduvek bilo tako ili jednostavno mene hvata paranoja kako mi dete postaje starije, ali činjenica je da nije baš normalno kad ludaci po ulici pokazuju polne organe, kupuju maloletnicima seksi gaćice i dolaze u njihove domove misleći da im roditelja nema kod kuće.

Žalosno je što postoje takvi ljudi, ali to je očito sastavni deo života i tu ne možemo ništa da učinimo. Ipak, prava tragedija je to što je sistem zaštite građana toliko jadan da ne može zapravo ništa učiniti po pitanju njihove zaštite. I zato sam ja jednostavno i dalje prisiljena da živim vrata do vrata sa pedofilom za kojeg znam koje probleme ima i koliko sa njima ne može da se nosi.

Ona je pismo završila rečima: Roditelji, pazite na svoju decu.

(Telegraf.rs / Izvor: Dnevnik.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA