DA LI ĆE SE SAZNATI ISTINA? Pronađena crna kutija srušenog aviona!

Crna kutija će biti prosleđena Kancelariji za istrage i analize (BEA) koja je pokrenula bezbednosnu istragu, prenose francuski mediji

  • 1

Francuski poslanik Kristof Kastane, koji je sa ministrom unutrašnjih poslova nadletao zonu u francuskim Alpima u kojoj se danas srušio avion nemačke kompanije "Džermanvings", a trenutno se nalazi u kriznom štabu, izjavio je da je pronađena jedna od crnih kutija tog aviona, prenosi pariski list "Figaro".

Takođe, francuski ministar unutrašnjih poslova Bernar Kaznev potvrdio je da je pronađena jedna crna kutija aviona nemačke kompanije "Džermanvings" koji se danas srušio na jugu Francuske i rekao da će ona biti odmah podvrgnuta analizi.

- Crna kutija će u narednim satima biti ispitana kako bi se ubrzala istraga - izjavio je Kaznev na konferenciji za medije.

Kako je precizirao, crna kutija će biti prosleđena Kancelariji za istrage i analize (BEA) koja je pokrenula bezbednosnu istragu, prenose francuski mediji.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

(UŽIVO) PAD AVIONA U FRANCUSKOJ: Među žrtvama dve bebe i učenici! (LIVE STREAM) (FOTO) (VIDEO)

Avion "erbas A 320" srušio se danas sa 144 putnika i šest članova posade u Alpima na jugu Francuske, 100 kilometara severno od Nice, dok je leteo iz Barselone u Diseldorf, a francuski državni sekretar ministarstva saobraćaja Alen Vidali izjavio je da nema preživelih.

OVDE SE SRUŠIO AVION: Snimak iz helikoptera će vas naježiti (VIDEO)

Kastane, poslanik iz regiona Alp-de-Ot-Provans, opisao je ranije danas na Tviteru prizor koji je video iz aviona kojim je sa ministrom nadletao mesto nesreće kao "stravičan".

(Telegraf.rs/ Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boki

    24. mart 2015 | 19:46

    Mene vise interesuje hoce li se saznati istina o nasem helikopteru...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA