SNIMAK LETA KOPILOTA: Pogledajte kako se Andreas Lubic smeje u avionu (VIDEO)

Na internetu se pojavio snimak na kome je prikazan Lubic (20) tokom obuke letenja 2007. godine. Dok uzleće i leti iznad Nemačke, on se smeje i uživa u treningu

  • 7

Kopilot Andreas Lubic je danima u žiži svetske javnosti kao potencijalni krivac za stravičnu avionsku nesreću u kojoj je život izgubilo 150 ljudi. On se sumnjiči da je putnike na ovom letu i sebe poslao namerno u smrt, a o tačnosti ovog tvrđenja i njegovim motivima još uvek se spekuliše.

NEVEROVATAN OBRT: Dve devojke tvrde da su bile u vezi sa kopilotom ubicom, jedna od njih je i trudna!

Na internetu se pojavio snimak, na kome je prikazan Lubic (20) tokom obuke letenja 2007. godine. Dok uzleće i leti iznad Nemačke, on se smeje i uživa u treningu.

Ovaj video sa obuke su otkrili britanski mediji, dok su se nemački mediji pozabavili objašnjenjem potencijalne Lubicove bolesti oka, odvajanja mrežnjače. Ta bolest je verovatno imala uticaj na prekid njegove karijere.

Da podsetimo, na snimcima iz pronađene crne kutije čuje se razgovor iz pilotske kabine u kome Lubic nagovara pilota da ode u WC. Potom se kopilot zaključava u kabini i postavlja autopilota na 30 metara visine, znajući da je planina ispod bila visoka oko 2.000 metara.

Pojavile su se i nove nezvanične informacije o tome da su putnici vrištali oko pet minuta dok je avion padao, jer na početku nisu sumnjali da je situacija smrtno ozbiljna.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs/ Izvor: mirror.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Neko

    30. mart 2015 | 14:02

    Uopste ne verujem u tu pricu...zalosno za sve te putnike, njihovu familiju....

  • :-)

    30. mart 2015 | 12:14

    Човек са менталним сметњама! Нажалост!!!!

  • Nistavilo

    30. mart 2015 | 10:44

    I sta cemo sa ovim?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA