OVAJ OTAC OPTUŽEN JE DA JE NAPASTVOVAO ĆERKU (3): Jezivi detalji drame u Prokuplju

- Kako može da se oseća otac koji voli svoju decu više od sebe, a optužen je za jedno takvo monstruozno delo? Moja deca su sav moj svet i sad mi je glavni cilj da isteram istinu do kraja. Nisam kriv i to ću i dokazati - kaže Igor Nestorović

  • 21

Igor Nestorović (36) iz sela Lukomir kod Žitorađe tereti se da je napastvovao svoje dete, za šta mu preti do 15 godina zatvora.

Tužilaštvo je u Prokuplju podiglo optužnicu zbog sumnje da je napastvovao trogodišnju ćerku. Nestorović se tereti za obljubu nad nad maloletnim detetom, za šta je predviđena kazna zatvora do 15 godina.

SLUČAJ ZLOSTAVLJANE DEVOJČICE (3): Otac optužen da je obljubio ćerku, on tvrdi da nije kriv!

Za sve se saznalo krajem oktobra, kad je Igorova supruga s kojom je još uvek u brakorazvodnoj parnici prijavila slučaj policiji. Za to je saznala tako što je devojčica bila tri dana kod oca, a kad se vratila, na njenim gaćicama primetila je krv. Dete je odmah odvela kod ginekologa, gde je utvrđeno da je učinjena povreda.

Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy

Majka je rekla da i dok je devojčica spavala s njima u krevetu, da je otac nepristojno dodirivao. Izveštaj veštačenja iz Instituta za sudsku medicinu u Nišu pokazao je povrede otvora devičnjaka, ali da devojčici nije oduzeta nevinost. Prema mišljenju veštaka, predmet kojim je povređena veći je od 15 milimetara, i reč je o predmetu oblika i veličine prsta.

Otac devojčice je izjavio da je nevin i da nikad ne bi bio spreman na takvo monstruozno delo:

- Kako može da se oseća otac koji voli svoju decu više od sebe, a optužen je za jedno takvo monstruozno delo? Moja deca su sav moj svet i sad mi je glavni cilj da isteram istinu do kraja. Nisam kriv i to ću i dokazati - poručuje Igor Nestorović.

Istraga je takođe utvrdila da je optuženi uračunljiv, ali da ima psihičkih neuroza. Ljudi bliski njemu utvrdili su da je majka celu priču izmislila. Čak su i meštani sela Lukomira potpisali peticiju za njegovo oslobođenje.

Nestorović radi u Vojsci Srbije po ugovoru. S Danijelom je u braku 13 godina.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Valjevac1308

    9. april 2015 | 10:56

    Moze da bude da jeste ali i da je maslo zenino. Nekako mi intuicija govori da je ovo drugo u pitanju

  • Tamara

    9. april 2015 | 11:39

    Najgore od svega toga je sto djeca ispastaju, kako god okrenes

  • комуниста

    9. april 2015 | 11:05

    Урачунљив, али има психичких проблема. Геније од доктора. Психички проблеме има сваки човек на планети. Проблеми исто осцилирају као рецимо шећер у крви. А урачунљив човек никада никада не би повредио своје дете. Додуше код нас Срба све је могуће. Све зависи какву везу имаш када желиш некога да окривиш. И да је среће као што није, ово не би било у јавности док Богоугодна правда не изађе. Е тад треба писати. Овако само још више навлачимо Божији гнев на себе. Да ли ћемо се икада опаметити.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA