Uhapšen monstrum koji je silovao baku (84)

On je upao u kuću starice Milke N., iživljavao se, i pobegao kroz prozor. Tom prilikom mu je ispao mobilni telefon i pakla cigareta, što je pomoglo policiji da ga identifikuje

  • 9

Negototinska policija uhapsila je G. R. (45) zbog sumnje da je silovao Milku N. (84) iz sela Mokrinje.

G. R. je, kako se sumnja, u nedelju u četiri ujutru upao u kuću bespomoćne starice, legao je pored nje, rukom joj je začepio usta i silovao je.

Monstrum je juče saslušan i određen mu je pritvor do 30 dana. Nesrećna starica je opisala torturu kroz koju je prošla.

ZAČEPIO MI USTA I IŽIVLJAVAO SE NADA MNOM: Ispovest starice koju je silovao negotinski narkoman!

- Živim u bedi i taj momak nije došao kod mene da bi mi nešto oteo. Znao je on i da nema šta da mi ukrade. Moja kuća se skoro srušila, pa su mi komšije ustupile ovu trošnu kućicu da je koristim. Na njoj je razbijen jedan prozor, kroz koji je taj manijak upao u nedelju ujutro - ispričala je Milka i dodala da je spavala kad se manijak bacio preko nje svom težinom.

Foto-ilustracija: Profimedia/Corbis Foto-ilustracija: Profimedia/Corbis

Baba (84) izgrizla manijaka koji je pokušao je siluje!

- Strašno sam se uplašila. Otimala sam se dok mi je on svašta radio. Ne mogu ni da pričam o tome. Pokušala sam iz sve snage da se odbranim. Ujela sam ga nekoliko puta za ruku kojom mi je prekrio usta.Onda sam uspela da dohvatim štap koji je stajao pored kreveta, Udarala sam ga iz sve snage, ali džaba. Šta sam mu ja mogla, mlad je, jači - priča Milka N.

Kad je završio sa iživljavanjem, G. R. je pobegao kroz prozor i tad su mu iz džepa ispali mobilni telefon i pakla cigareta, što je pomoglo policiji da ga identifikuje.

(Telegraf.rs / Izvor: Informer)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Saša

    10. april 2015 | 11:37

    Tu životinju treba osuditi na doživotnu robiju i težak fizički rad!

  • Zzzzz

    10. april 2015 | 11:25

    Neverovatno, bolesnika koliko hoces

  • JA

    10. april 2015 | 14:25

    Mnogo je isfrustriranih ludaka koji ne mogu nista normalno da na'vataju, jer su nesposobni i smotani, pa onda polude, i siluju sta stignu, jer drugacije ne bi nikada ni imali seks. Budale.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA