NAMEŠTAJU MI DA SAM PROSTITUTKA: Stanija tvrdi da je sve laž i da joj ruše ugled!

- Iznose se samo netačne i neproverene informacije koje predstavljaju veliki udarac na ugled i profesionalnu karijeru Stanije Dobrojević, s obzirom na to da je javna ličnost - kažu njeni advokati

  • 34

Advokatska kancelarija "Aleksić sa saradnicima" koja zastupa Staniju Dobrojević izdala je saopštenje za javnost povodom natpisa u nekim srpskim medijima, u kojima je poznata starleta okarakterisana kao prostitutka koja se u Dubaiju prodavala za 500 dolara!

Iz advokatske kancelarije kažu da se iz spornih tekstova može zaključiti da predstavljaju ništa drugo nego samo običan plod mašte autora, a sve kako bi se proizvele teške posledice, kako na profesionalni, tako i na privatni ugled Stanije Dobrojević, kao i na odnos društva prema njoj.

Prenosimo vam saopštenje u celosti.

"Dana 16. aprila 2015. godine u dnevnom listu "Kurir", na stranama 2, 3, 4, i 5 objavljeni su tekstovi sa naslovom "Staniju iznajmljuju u Dubaiju za 500 dolara" i "Stanija: samo tri dana sam bila u Dubaiju!", koji se odnose na našeg vlastodavca Staniju Dobrojević, a koju zastupa advokatska kancelarija "Aleksić sa saradnicima" iz Novog Sada.

Navedeni tekstovi, koje su od "Kurira" preuzeli i drugi mediji, neistiniti su i predstavljaju običan plod mašte kako autora, tako i urednika dnevnog lista "Kurir", zbog čega obaveštavamo javnost da Stanija Dobrojević nije dala nikakav povod za pisanje i objavljivanje tekstova i fotografija ovakve sadržine i da su sve slike koje se nalaze na sajtovima sa inostranim domenom skinute sa interneta, nakon čega su napravljeni lažni profili, bez bilo kakve dozvole naše stranke.

Foto: Instagram/stanijadobrojevic Foto: Instagram/stanijadobrojevic

To što je neko javna ili medijska ličnost i zvezda u estradnim krugovima, nikako ne može da bude razlog da se o njemu u medijima pišu neistine, a sve u cilju povećanja tiraža novina.

Shodno navedenom, u oba teksta iznose se samo netačne i neproverene informacije koje predstavljaju veliki udarac na ugled i profesionalnu karijeru tužilje, s obzirom da je tužilja javna ličnost. U konkretnom slučaju izražena je neprimerenost slobode izražavanja tuženih objavljivanjem napred navedenih informacija. Jedino što je istina u navedenim novinskim tekstovima, od zamisli, preko pisanja, do objavljivanja spornih tekstova jeste činjenica, da se tuženi nisu pridržavali Zakona o javnom informisanju, niti osnovnih pravila i standarda novinarske struke i profesije.

Nedopustivo je u današnje vreme da urednici i sami autori novinskih tekstova - novinari samo iz razloga povećanja tiraža i privlačenja čitalaca, pišu, odobravaju i objavljuju ovako neistinite tekstove i fotografije sa apsolutno neosnovanim optužbama na račun Stanije Dobrojević. Čitanjem navoda iz spornih tekstova, može se zaključit da isti predstavljaju ništa drugo nego samo običan plod mašte autora, a sve kako bi se proizvele teške posledice, kako na profesionalni, tako i na privatni ugled Stanije Dobrojević, kao i na odnos društva prema njoj."

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BETMEN

    16. april 2015 | 14:54

    Objasni onda svrhu svih tvojih fotografija kada nisi ni model ni manekenka .....NISI NIŠTA , e pa nešto jesi baby jer se od jednog slikanja za Playboy ne može baš toliko dugo lepo živeti - recimo a !!!??

  • Mile

    16. april 2015 | 14:46

    Po cemu je ona javna licnost,po tome sto se slika gologuza

  • SOKO

    16. april 2015 | 15:31

    Dobro nisi, a šta si ?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA