POZNATI PEVAČ PRONAĐEN MRTAV: Umesto da nastupi na kruzeru, završio u moru!

Prema nezvaničnim informacijama, zvezda osamdesetih godina se navodno utopila još u četvrtak, a leš su u prepodnevnim satima na vodenoj površini uočili slučajni prolaznici

  • 0

Pevač Džoni Kemp (55) koji je krajem 80-ih godina prošlog veka nakratko zavladao top listama, nađen je mrtav u moru na obali Jamajke.

Nakon provoda s Paris Hilton, dizajner pronađen mrtav u reci!

Lokalna policija izvestila je da je ovaj pevač rodom s Bahama, u Jamajku došao kako bi nastupio na jednom kruzeru, ali način na koji je preminuo zasad nije utvrđen.

Poznato je samo da se na brod nije ukrcao.

Prema nezvaničnim informacijama, navodno se utopio i to još u četvrtak, a leš su u prepodnevnim satima na vodenoj površini uočili slučajni prolaznici.

 Foto: Wikipedia/ Joyce Tennyson for Columbia Records Foto: Wikipedia/ Joyce Tennyson for Columbia Records

Kemp je 1989. godine za pesmu "Just Got Paid", koju je svojedobno prepevao boj band 'N Sync, zaradio i nominaciju za Grami nagradu, a iako u karijeri nije imao više globalnih hitova i dalje se bavio muzikom te je poslednjih godina nastupao na raznim muzičkim događanjima po Americi i obližnjim državama.

(Telegraf.rs/Izvor: Jutarnji.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA