Nakon provoda s Paris Hilton, dizajner pronađen mrtav u reci!

Poznati modni kreator iz Njujorka pronađen je mrtav u maltene zaleđenoj reci Hadson

  • 1

Njujorški policajci izvukli su iz ledene reke Hadson telo muškarca za koje tvrde da je američki kreator Majkl Savoja (55), poznat po tome što je šio odela za glumačke ikone kao što su Robert de Niro, Miki Rurk i gospodin Zverka, odnosno Kris Not.

Od četvrtka u zoru on se vodio se kao nestao, nakon što je poslednji put viđen kako u 4 ujutro izlazi iz njujorškog kluba “Marquee”, gde je bio u ludom provodu zajedno s Paris Hilton. Zvanično je njegov nestanak prijavio vozač u subotu ujutro.

Za sada nije poznat uzrok smrti dizajnera kojeg su Njujorčani znali po nadimku Savoja Krojač, ali se pretpostavlja da se sapleo dok je u svom kaputu od krzna rakuna hodao po zaleđenom i klizavom drvenom molu koji vodi do jahte na kojoj je živeo.

 

To što se okliznuo, ne bi trebalo da predstavlja čudo, pošto očevici sa žurke tvrde da je kreator, poznat i po svojim tetovažama, bio prilično “pod gasom” kada je odlazio.

- Znala sam da je upao u vodu. Drago mi je što su uspeli da pronađu njegovo telo. Brinulo me je to što živi na toj jahti, staroj koliko i on sam. Napolju je tog jutra bilo sve zaleđeno, padao je sneg i duvao vetar, a voda je zaista ledena - izjavila je njegova devojka Džulijana Džuli Berg (47).

- Poslala sam mu SMS u četvrtak pre podne da ga pitam kako se izborio s olujom, ali nisam dobila odgovor. U petak sam se ozbiljno zabrinula jer me on nikada ne bi “ispalio” za Dan zaljubljenih. Bio je jako hrabar čovek i ovo što se desilo je zaista ogromna tragedija – rekla je ona.

(Telegraf.rs / CNNNYDailyNews)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Grunf

    18. februar 2014 | 01:20

    Dizajn mu doso glave,tacnije rakuni......jadne male zivotinjke.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA