Otvara se seks-šop za muslimane!

U Saudijskoj Arabiji se nadaju da će otvaranje prodavnice "poboljšati seksualne odnose između muža i žene". Za žene, igračaka neće biti

  • 3

Uskoro će se u Meki otvoriti prodavnica seks-igračaka, verovatno poslednje mesto na svetu za koje bi neko pomislio da će da dozvoli otvaranje ovakvog objekta.

HALAL SEKS-ŠOP: Prva nevaljala islamska radnja

"Halal" seks-šop je ideja Abdelaziza Oraga, koji se svoje namere saopštio prošle godine, ali je tek sad "skoro" spreman da otvori vrata svog biznisa.

On je za agenciji AFP rekao da mu je jedan saudijski imam kazao da bi ta ideja mogla da dodvede do "poboljšanja seksualnog odnosa između muža i žene".

Radnja će imati veliki izbor, među kojima će biti i 18 "halal" igrački. Ali, to neće biti samo jedna obična radnja sa seks-igračkama, ona će prodavati svoje proizvode isključivo muslimanima u Meki.

Meka, Saudijska Arabija. Foto: AP/Tanjug Meka, Saudijska Arabija. Foto: AP/Tanjug

Vlasnik već poseduje onlajn prodavnicu u Amsterdamu, koja se zove El Alsira. Otvorio je 2010. godine i automatski je postala hit među muslimanskim Holanđanima, sa čak 70.000 pregleda u prvih četiri dana.

Naravno, za žene će biti zabranjen ulazak i neće biti seks-igračaka za lepši pol. Tako da, u prodavnicama se neće naći vibratori jer njih islam ne odobrava.

Inače, Saudijska Arabija je jedna od zemalja sa najrigoroznijim zakonima kada su u pitanju žene. Njima još nije dozvoljeno da polažu vožnju, udaja im je organizovana od strane oca, a vožnja bicikla je moguća samo u ograničenim regionima.

(Telegraf.rs / Izvor:rt.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • xxx

    23. april 2015 | 15:04

    Hahahhaah,da poboljsaju odnos izmedju muza i zene. Ali za zene, niceg nece biti.! Toliko o odnosu.

  • Duki

    23. april 2015 | 14:15

    A ono uvećano roze. I to je guzu po šerijatu? Nije za dame ?

  • Ogi

    23. april 2015 | 14:37

    Halal ćuna.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA