OVO JE NAJVEĆI SVETSKI MONSTRUM: Silovao bebu staru samo jedan dan!

Bolesnik je silovao i jednu devojčicu koja je bila samo šest meseci stara sve dok nije napunila pet godina. Ti zločini su se dogodili između 2008. i 2013. godine u Edinburgu

  • 27
Foto-Ilustracija: Profimedia/Corbis Foto-Ilustracija: Profimedia/Corbis

Stjuart Jang (37) je optužen za silovanje nekoliko dečaka i devojčica u periodu od pet godina, ali ono što je šokiralo svet jeste zlostavljanje bebe koja je bila stara samo jedan dan! Uhapšen je u januaru 2014. godine nakon što je jedna od mučenih devojčica otkrila šta joj se dogodilo.

JEZIVO!!! Vrištala je u snu, a kad se probudila, videla je da je SILUJE ROĐENI SIN (14)!

Pedofil je dečaka silovao tek što je došao na svet, a sa zlostavljenjem je nastavio i narednih nekoliko meseci.

Stjuart je takođe, silovao i jednu devojčicu koja je bila samo šest meseci stara sve dok nije napunila pet godina. Ti zločini su se dogodili između 2008. i 2013. godine u Edinburgu.

Njegova treća žrtva je bila uzrasta do devet godina, a nakon što su dve devojčice progovorile o strašnom zlostavljanju, on je zatvoren u ćeliju.

Optužen je po dve tačke optužnice za silovanje i druge seksualne napade. Presuda ga tek očekuje, ali se navodi da će dugo godina provesti iza rešetaka.

(Telegraf.rs / Izvor: mirror.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA