NAMAMIO JE NA BRAK, PA PRIMORAO NA PROSTITUCIJU: Životni san Srpkinje pretvorio se u noćnu moru!

- To je bila noćna mora za mene, imala sam osećaj da je moje telo olupina - izjavila je Srkinja kojoj je muž obećao život iz snova, a kasnije je primoravao na prostituciju i pružanje masaža klijentima

  • 14

Počelo suđenje  52-godišnjaku iz Donje Austrije koga je supruga, Srpkinja, optužila da ju je muž lažnim obećanjima namamio u Austriju, a potom primoravao na prostituciju.

MORALA SAM DA IMAM SEKS SA STARIJIM MUŠKARCIMA KAKO BIH IMALA NEGDE DA SPAVAM: Ispovest tinejdžerke koja je od 12. godine živela na ulici!

Sa druge strane advokat optuženog tvrdi da je njegov klijent u pravu i da je dotična, imala život iz snova.

Par se upoznao preko zajedničkih prijatelja u aprilu 2010. godine, nakon čega je Austrijanac krenuo otvoreno da joj se udvara i da joj izjavljuje ljubav. Rekao je da je o takvoj ženi sanjao celog života i da će joj obezbediti život iz snova. U početku je kontakt održavao putem mejla, da bi ona kasnije prešla u Austriju da živi.

Foto: sxc.hu/CELALTEBER Foto: sxc.hu/CELALTEBER

Trebalo je da ostane nekoliko nedelja, ali je muškarac insistirao da ostane i zaprosio je.

Kada je ponestalo para, pošto su živeli lagodnim životom, muž joj je predložio da počne da radi masaže. Suprug koji je ranije vodio studio za erotske masaže, na sudu je rekao da je on mislio da ona samo "normalno" masira klijente i da nema pojma da je ona sa bilo kim od njih imala "nešto više".

Prema njegovoj verziji, žena je u renoviranoj dečijoj sobi u kući u Donjoj Austriji nudila masažu i samo u roku od desetak dana zarađivala bi i do 1.800 evra. Tim novcem vratila je dugove u Srbiji i pomagala svoju decu koja tamo žive.

Ona je na sudu demantovala sve izjave, i da ju je suprug od 2010. do 2012. godine prisiljavao na prostituciju i ucenjivao boravišnom vizom.

Foto: Profimedia Foto: Profimedia

- To je bila noćna mora za mene, imala sam osećaj da je moje telo olupina -  rekla je na suđenju.

Svoje je pred sudom rekla i svekrva, odnosno majka optuženog:

- Neće joj poći za rukom da bilo koga zastraši - rekla je na svedočenju, dodavši da joj je snaja nedavno pretila za jednim ručkom.

Starica je još izjavila da je snaja naumila da je "teroriše dok ne umre''.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Johnny bravo

    1. maj 2015 | 21:53

    Eto vam drage moje... pojurite i vi za lagodnim zivotom sa drzavljanima EU

  • Dejan

    2. maj 2015 | 11:25

    Ko zna šta je tu bilo, devojka je živela na ulici od svoje 12. godine, a lik se bavio erotskim masažama. Našla krpa zakrpu, oboje su najblaže rečeno, ali definitivno - totalni ološ.

  • Komita CG

    2. maj 2015 | 09:17

    Pa dobila si sta si trazila!nema ljeba bez motike...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA