UŠETAO U ŠKOLU I NAPAO DECU NOŽEM: Pomahnitali mladić nasrnuo na osnovce u Novom Pazaru!

Abdul Kerim krenuo je ka učionici u kojoj je bio đak sa kojim je bio u sukobu. Ušetao je u učionicu, izvadio nož i zalateo se ka učeniku koji je u tom trenutku sedeo

  • 6

Novopazarska policija uhapsila je Abdula Kerima (19) koji je upao na čas u Osnovnoj školi Desanka Maksimović i nožem napao učenika osmog razreda. Tom prilikom, povredio je jednu učenicu koju je posekao po ruci.

Albanaci nožem izboli Srbina kod Gnjilana!

Napadač je u školu sa nožem u ruci ušao potpuno neometano.

- Čas je bio u toku kada je ušao u školu i krenuo ka učionici u kojoj je bio đak sa kojim je bio u sukobu. Ušetao je u učionicu, izvadio nož i zalateo se ka učeniku koji je u tom trenutku sedeo. Nastavnica je brzo reagovala, bukvalno potrčala ka njemu, a u pomoć su joj priskočili i đaci. Tada je došlo do opšteg meteža u učionici, a tom prilikom jedna učenica je zadobila posekotinu na ruci - rekao je za Informer izvor iz istrage i dodao da policija proverava kako je Abdul znao u kojoj učionici se nalazio đak sa kojim je bio u sukobu.

Nije htela da ima seks s njim, pa je završila u bari punoj krvi! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Foto: Profimedia/Alamy, Milena Đorđević Foto: Profimedia/Alamy, Milena Đorđević

Učenica koja je stala između napadača iz svog druga iz odeljenja zadobila je posekotinu na ruci. Ukazana joj je lekarska pomoć, oseća se dobro ali je još uvek u šoku.

Napadač je uspeo da pobegne iz škole, ali ga je u školskom dvorištu zaustavio policajac koji nije znao da se napad dogodio.

Abdul Kerim je odranije poznat policiji i školski policajac ga je zaustavio i pretresao ga. Kod njega je pronašao nož i zbog toga ga priveo u policijsku stanicu. Tek kasnije je usledila prijava iz škole i onda su se kockice složile - dodao je izvor "Informera".

Ovaj napad nadležni tužilac okarakterisao je kao nasilničko ponašanje, a napadaču je određen pritvor do 48 časova. Niko iz ove škole nije želeo da govori o napadu na učenika tokom časa.

(Telegraf.rs/ Informer)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • RS

    7. maj 2015 | 20:39

    On ima 19 god i u sukobu je sa osnovcem. Odmah dozivotna. Pokusaj ubistva deteta.

  • @@@

    7. maj 2015 | 19:15

    Hapsi bagru!

  • lion

    7. maj 2015 | 20:42

    Hapsi bagru,policajca obavezno nagraditi jer da ga nije zaustavio ko zna gde bi pobegao taj manijak. I molim drzavne organe da ovo ne shvataju olako,maximalnu kaznu propisanu zakonom odrediti!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA