TITO JE BIO ŽENA: Brozova unuka otkrila šokantnu istinu o maršalu!

"Deda je bio usvojeno dete punokrvne Kolumbijke i naslednika kralja Karla XXL. Tako kažu crkvene knjige", napisala je na svom Fejsbuk profilu, između ostalog, Titova unuka Saša Broz

  • 80

Odgovarajući na teze Davora Domazeta Lošu, vojnog obaveštajca JNA, a kasnije admirala Hrvatske ratne mornarice, koje je izneo u svojoj knjizi o pokojnom predsedniku SFRJ Josipu Brozu Titu, Titova unuka Saša Broz, između ostalog napomenula je da je Tito bio žena.

OVU SAHRANU PAMTI SVAKI SRBIN: Evo kako je CEO SVET PLAKAO ZA TITOM, a u mrtvačkom kovčegu bio je PESAK! (FOTO) (VIDEO)

Isprovocirana Domazetovim podatkom objavljenim u njegovoj knjizi da je Tito bio sin hrvatske sluškinje i bečkog bogataša, na svom Fejsbuk profilu Saša Broz napisala je sledeće:

"Poštovani druže Lošo, vezano za dedovo (a time i poreklo moje malenkosti) ponizno vam upućujem sledeće informacije, nadam se da će biti od koristi vašem novom književnom hitu. Istina je da Tito nije bio Tito, ali niste pogodili kombinaciju. Deda je bio usvojeno dete punokrvne Kolumbijke i naslednika kralja Karla XXL. Tako kažu crkvene knjige. Postoje, gospodine Lošo, i drugi pokazatelji, koji kažu da je zapravo bio žena. Žena sa mudima! Ta tvrdnja mi, naime, nije draga, jer moj identitet direktno dovodi u pitanje", piše Titova unuka.

Saša je navela i to da joj je baka pričala da je "deda u mlađim danima izgledao kao pripadnik crne rase", ali da je to vrlo neobično, s obzirom da su mu roditelji bili Arijevci.

Printskrin: Youtube/kanal5tv Printskrin: Youtube/kanal5tv

Osim ovoga, ona je Domazetu poručila da "kad tako dobro poznaje Tita, onda zna i to da nikad ništa osim cigara nije sam nosio".

"Upaljač bi retko imao sa sobom. Valjda su se plašili da se ne zapali, pa da se ne može nastaviti mit. Bez glavnog junaka nema mitologije...", dodala je Saša.

OVO JE PRAVA ISTINA O RAZVODU TITA I JOVANKE: Evo ko je MISTERIOZNA Brozova LJUBAVNICA sa Briona!

Za kraj je imala i toplu preporuku.

"Vama, poštovani gospodine Lošo, od srca želimuspeh sa knjigom, a za sve one koji javno lupetaju, a ne znaju šta lupetaju, evo ekskluzive za neki novi književni bestseler: pravo ime J.B. Tita je Huan Manuel Markez fon Skinite Mi Se Više", otkrila je Saša Broz.

(Telegraf.rs / Izvor: Alo.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srbin

    12. maj 2015 | 08:12

    Najveca misterija:Dal komarac ima jajca?

  • Draćo

    12. maj 2015 | 02:29

    Ko god da je bio on nas oslobodi od nemačkog ropstva i izgradi zemlju.Zato kapa dole.Mogu da ga pljuju ali jedan je bio i ostao drug TITO.

  • Dragan

    12. maj 2015 | 07:59

    E nek si mu rekla!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA