Ubijao je redom dok mu je sin spavao, gosti su vrišteći istrčavali iz kuće!

Poznanici Radeta Šefera kažu da je bio lovac i da je često učestvovao u gađanju glinenih golubova, gde je postizao odlične rezultate i da je bio kandidat za olimpijsku reprezentaciju

  • 3

Gosti sa svadbe su još spavali u porodičnoj kući u Martonošu, kada je Rade Šefer započeo svoj krvavai pohod. Ubijao je jedno za drugim Nataliju, Šandora, Karolinu i bivšu suprugu Rozu.

SAMO SI MI BRATA OSTAVIO: Tata, što mi pobi sve najmilije?! (FOTO)

Sin Vlastimir je spavao, i nije znao šta se oko njega dešava.

ODEĆA I LICE DETETA BILI NATOPLJENI KRVLJU: Komšije šokirane monstruoznim ubistvima u Kanjiži!

Rade se pre oko mesec dana razveo od žene i otišao u Sentu da živi. Juče su pravili svatove, jer mu se ženio sin Vlastimir. Svatovi su se sakupljali ovde u kući, a odatle su otišli na kanjiški štrand, gde je u lokalu održano slavlje. Čujem da su se tamo posvađali i da je i policija intervenisala. Jutros oko 9,30 sati čula se galama i pucnjevi. Iz kuće gde su svatovi došli da prespavaju izleteo je čovek iz Francuske koji je bio u svatovima i i počeo da viče na engleskom i francuskom u pomoć - govori komšija Matija Kovač.

Foto: Facebook Foto: Facebook

Ubrzo je na ulicu izašla i komšinica Radmila Šafranj, koja stanuje preko puta i koja je čuvši zapomaganje stranca pozvala policiju i hitnu pomoć.

ŠESTOSTRUKI UBICA NIJE ŽELEO MAĐARICU ZA SNAJU: Hteo je da supruga njegovog sina bude Srpkinja

- Policija je došla brzo, a na ulici se ubrzo skupilo mnoštvo sveta. Ovakva tragedija se nije desila nikada u selu – govori još uvek uspaničeno Radmila.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Poznanici Radeta Šefera kažu da je Rade bio lovac i da je često učestvovao u gađanju glinenih golubova, gde je postizao odlične rezultate i da je bio kandidat za olimpijsku reprezentaciju.

MORBIDNO: Puškom kojom je osvajao nagrade, krvnik pobio svoje najbliže! (FOTO)

Ljudi okupljeni ispred kuće u kojoj je došlo do masovnog ubistva, govore da je Rade pre nego što je počinio zločin u Martonošu, otišao u Orom, gde žive roditelji njegove bivše supruge Jene i Roza i oboje ih usmrtio iz lovačke puške oko 7.30 sati, da bi se zatim uputio u Martonoš.

(Telegraf.rs / Izvor: Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srbenda

    18. maj 2015 | 11:28

    Dokle ćemo više da se delimo na bele,crne,žute,madjare, nemce,srbe,grke... Treba da se delimo na ljude i ne ljude. Koji skot da ubije sina i mladu mu ženu! Nikada neću razumeti takve ljude.

  • Sinisa

    18. maj 2015 | 11:51

    Nacionalizam je bolest.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA