KRVAVI POHOD MONSTRUMA S PUŠKOM: Detalji masovnog ubistva koje je zavilo Srbiju u crno

Rade je u kravavi pohod krenuo odmah čim je pušten iz policijske stanice u Kanjiži gde je bio priveden jer je na svadbi napao bivšu ženu Rozu i mlažeg sina Aleksandra nezadovoljan činjenicom da mu se stariji sin oženio Natalijom

  • 0

Rade Šefer (55) juče je počinio šestostruko ubistvo samo dan nakon sinovljeve svadbe. On je ubio snaju Nataliju (25), njene roditelje Šandora (52) i Karolinu (43) Bajtaji i svoju bivšu suprugu Rožu (47).

Pre nego što je došao u Martonoš, on je otišao u selo Orom, gde je najpre ubio roditelje bivše žene Gizelu (68) i njenog supruga Jenea (74) Traćika (74).

SAMO SI MI BRATA OSTAVIO: Tata, što mi pobi sve najmilije?! (FOTO)

Rade je u kravavi pohod krenuo odmah čim je pušten iz policijske stanice u Kanjiži, gde je bio priveden jer je na svadbi napao bivšu ženu Rozu i mlažeg sina Aleksandra nezadovoljan činjenicom da mu se stariji sin oženio Natalijom. Za sinovljev izbor je krivio bivšu suprugu Rozu.

Foto: Tanjug/Jaroslav Pap Foto: Tanjug/Jaroslav Pap

On je još dok je trajala svadba napao bivšu suprugu. Mlađi sin je odmah pozvao policiju koja je privela šestostrukog ubicu na trežnjenje.

BRAT UBIJENE MLADE: Svadba je bila vesela, a onda je Rade počeo da tuče suprugu!

Čim je pušten ujutru u 6 sati iz policijske stanice odmah se zaputio u kuću u Senti odakle je uzeo pušku i patrone i krenuo u selo Orom.

Foto: Facebook Foto: Facebook

Tamo je stigao u 7.30.Tamo je najpre usmrtio roditelje bivše supruge Roze, Gizelu i Jenea Traćika.

ŠESTOSTRUKI UBICA NIJE ŽELEO MAĐARICU ZA SNAJU: Hteo je da supruga njegovog sina bude Srpkinja

Odatle se odvezao u do sela Martonoš u kuću snaje Natalije, koju je prvo ubio. Odmah nakon toga je ubio i njene roditelje Šandora (52) i Karolinu Bajtaji (43), kao i svoju bivšu suprugu Rozu Šefer, koja je posle svadbe došla u kuću prijatelja.

Foto: Tanjug/Jaroslav Pap Foto: Tanjug/Jaroslav Pap

Ubica je nakon toga pucao u snajinu tetku Nataliju Danjon i pogodio je u rame. Tada je njen suprug Emanuel Danjon iz Francuske, uzeo stolicu i udario ubicu kako bi zaštitio ranjenu suprugu i maloletnog sina.

UNUK PRONAŠAO MRTVE BABU I DEDU: Novi stravični detalji sa mesta porodičnog pokolja u Kanjiži!

Pretpostavlja se da je taj udarac usmrtio masovnog ubicu.

- Oko pola 10 čuli su se galam i pucnjevi. Iz kuće u kojoj je i dalje bilo svatova izleteo je Emanuel i počeo da doziva na engleskom i francuskom u pomoć. Ubrzo je na ulicu izašla i komšinica Radmila Šafar koja stanuje preko puta i koja je pozvala policiju - priča komšija Matija Kovač.

Foto: Facebook Foto: Facebook

Ubicu komšije opisuju kao povučenog i mirnog, a policiji nije imao dosije.

On se pre godinu dana razveo od supruge i od tada je živeo u Senti, a njegov sin je posvedočio da je i ranije bilo napeto u porodici da je bio veoma ljubomoran u odnosu sa suprugom Rozom.

(Telegrafa.rs / Izvor: Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA