BRUTALNO: Zbog pesme izboden nožem u srce!

Vraćajući se iz provoda, trojica Novosađana, među kojima i ubijeni Srđan Mandić(25), stali ispred kuće u kojoj se odvijala žurka i počeli da pevaju. Iz kuće je zatim istrčala grupa momaka i došlo je do masovne tuče

  • 2

Grupa Roma osumnjičena je za ubistvo Srđana Mandića (25) u masovnoj tuči na uglu Cankareve i ulice Veselina Мasleše u novosadskom naselju Detelinara. U sukobu su korišćeni nož, drvene palice i metalne šipke.

Prema nezvaničnim podacima policije, masova tuča se dogodila kada su se trojica mlađih Novosađana vraćala iz provoda iz grada i na ulici došla u verbalni, a potom i fizički sukob sa osumnjičenima, koji su u kući na uglu Maslešine i Canakreve ulice slavili uz glasnu muziku. Mandić je tom prilikom zadobio ubodnu ranu i preminuo na licu mesta.

 

- Prilikom prolaska pored napuštene kuće u kojoj su živeli Romi i koja je trebalo da se ruši, na uglu ovih ulica trojica momaka čuli su iz kuće zvuke neke pesme. Nadovezali su se i počeli da je pevaju. Iz kuće je istrčala grupa njima nepoznatih lica. Najverovatnije je došlo do nekih čarki, a zatim i do tuče, u kojoj je nastradao Mandić - kaže izvor blizak istrazi.

Mandićeva dva prijatelja Željko M. (30) i Miroslav Č. (28), kada su zadobili povrede, pobegli su sa lica mesta. Nakon što su shvatili da Mandića nema, vratili su se i zatekli ga da leži ispred kafane u Cankarevoj ulici. Lekar Hitne pomoći koji je došao na mesto nesreće mogao je samo da konstatuje smrt.

(Izvor: Alo / Foto: Ilustracija)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • djole

    9. april 2012 | 13:25

    Pod hitno uvesti smrtnu kaznu . Inace cemo brze nestati nego sto se predvidja. Cuj , ubise coveka sto je pevao istu pesmu.

  • N

    9. april 2012 | 18:08

    zasto se krije i ubistvo u istom kraju Pretera Gregorina koje je takodje počinio Rom.Koliko je ubistva počinjeno od strane roma nad neromima akolko obrnuto???

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA