PREŠAO MU MOTOROM PREKO STOPALA, A ONDA JE USLEDIO POKOLJ: Bizaran razlog krvavog obračuna moto-bandi! (VIDEO)

Obračun bandi bajkera u Teksasu počeo je nakon svađe dve grupe bajkera u jednom restoranu. U sukobu je poginulo 9 ljudi, a uhapšene su 192 osobe

  • 0
Foto: Tanjug/AP

Foto: Tanjug/AP

 

 

 

Krvavi obračun bajkera u Teksasu, koji se dogodio prethodnog vikenda, glavna je tema u američkim medijima. U sukobu dve moto-bande ubijeno je 9 ljudi,  uhapšene su 192 osobe, a protiv 178 je podignuta optužnica. Ubijeni motoristi bili su starosti između 27 i 65 godina.

 

ODUŠEVIĆE VAS: Poslušajte simfoniju koju je odsviralo 100 motora! (VIDEO)

 

Policija je objavila i koji je razlog obračuna. Prema rečima poručnika Patrika Sventona iz teksaške policije, sukob je započeo kada je nepozvana grupa motorista ušla u restoran u Vaku, gde se održavao sastanak dve bande, "Bandidosa" i "Kozaka".

 

Ubrzo je započela rasprava oko toga što je jedan od članova dve bande povređen nakon što mu je neko motorom prešao preko stopala.

 

Ubzo nakon toga, počela je tuča, koja je prerasla u sukob vatrenim oružjem.

 

Foto: Tanjug/AP

Foto: Tanjug/AP

 

Još uvek nije objavljeno kojoj bandi pripada član koji je započeo sukob. Policija je navela da je sastanak bandi u restoranu organizovan zbog dogovora oko podele teritorije, a da su pored "Bandidosa" i "Kozaka", sastanku prisustvovali i predstavnici još tri bande.

 

Pogledajte video:

 

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA