Evo kako prete Amerikancu koji je ismevao srpsku policiju! (FOTO) (VIDEO)

Interesuje me da li bi smeo u Americi da ponudi da plati kaznu pola u dolarima, a pola u dinarima, i još da se oglušava na naredbe policije, pita se jedan od komentatora

  • 32

Vest o mladom Amerikancu Jaelu Osovskom koga je zaustavio policajac i tražio da mu naplati kaznu, obišla je ne samo Srbiju, već i čitav region.

Evo kako bi se proveo Amerikanac da je ismevao američkog policajca! (VIDEO)

AMERIKANAC JURIO 150 NA SAT! Ministar Stefanović reagovao na video koji je digao Srbiju na noge (VIDEO)

Nakon odgledanog videa, reakcije su podeljene! Dok su mu jedni pružili svesrdne poruke podrške, drugi se nisu libili da ga nagrde iz sve snage.

POKIDAĆETE SE OD SMEHA: Evo kako srpski policajac naplaćuje Amerikancu kaznu, dok Nemac prevodi (VIDEO)

Kao i u svemu, i u ovom slučaju ima preterivanja, pa su pojedinci otišli toliko daleko da su Jaelu uputili čak i pretnje.

OGLASIO SE AMERIKANAC KOJI JE ISMEVAO SRPSKU POLICIJU: Da li ćete mu oprostiti posle ovog što nam je rekao? (FOTO) (VIDEO)

Printskrin: blog.yael.ca Printskrin: blog.yael.ca

- Go*no jedno trebalo je isčupati ga za kosu i objasniti mu pantomimom tj. rukama i nogama. Da vidim da tako za*ebava policiju u Americi. Svaka čast policajcima na strpljenju, ja bi davno asfalt obrisao s njim - bio je jedan od komentara na društvenim mrežama, a mnogi su se nadovezali na njega sa pitanjem: "Da li bi negde u Americi policajac trebalo da zna srpski ukoliko zaustavi u saobraćaju nekog od naših"?

PA TI POSLE PROVOCIRAJ SRBE: Ovaj komentar za bahatog Amerikanca je pobedio! (FOTO) (VIDEO)

- Zar je greh ako neko ne zna engleski? Ja ga ne znam i ne trudim se da ga savladam, i neću ga nikad naučiti! Kome se ne sviđa, baš mi je žao. Daleko veći funkcioneri ne pričaju engleski (mislim i na strane), pa rade to što rade. Zašto bi jedan policajac morao znati engleski? - upitao se jedan mladić koji je dodao da je ovo samo loš pokušaj bezobraznika da omalovažava nekog znajući da je kamera uključena.

Iako je bilo malo teže poverovati, pogotovo u zemlji u kojoj ima više viceva o policajcima nego o plavušama, većina je stala na stranu upravo - policajca.

Naime, policajac koji se svojski trudio da Jaelu na srpskom jeziku objasni da propisanu kaznu može platiti na licu mesta, ali pod uslovom da je čitav iznos u dinarima, ili u prvoj banci ili pošti, nije urodio plodom.

Printskrin: Youtube/ywossows, Twitter/@YaelOss Printskrin: Youtube/ywossows, Twitter/@YaelOss

Činjenica je da su pojedinci osudili policajca koji ne zna da priča engleski, čak ni ono najosnovnije, i da su mnogi istakli da je Srbija zemlja koja ima svoj zvaničan jezik zbog čega niko nije u obavezi da zna neki strani... Takođe, pozdravili su strpljenje koje je imao policajac, a kako su isticali, drugi ne bi imali toliko strpljenja.

Pogledajte šta je Amerikanac koji je digao Balkan na noge napisao ispod majice sa srpskim grbom! (FOTO) (VIDEO)

- Kako ti nisu pi*ku nalupali američku? - upitao se jedan muškarac koji je bio izrevoltiran ponašanjem Jaela.

Printskrin: blog.yael.ca Printskrin: blog.yael.ca

Ono što je ljude najviše iziritiralo jeste to što Jael nije želeo da napusti vozilo, čak i kada ga je policajac zvao da dođe do službenog automobila, kako bi mogao da porazgovara sa šefom patrole. Opšte je poznato da Amerika ima veoma stroge zakone kada je policija u pitanju, tako se neretko dešava da ukoliko neko ne izvrši ono što mu je policajac rekao, odmah biva priveden u policijsku stanicu.

Šta to Amerikanac krije od policajca na 3.36 na ovom snimku? (VIDEO)

- Očigledno je da je imao nameru da provocira. Interesuje me da li bi smeo u Americi da ponudi da plati kaznu pola u dolarima, a pola u dinarima, i još da se oglušava da izađe iz vozila na poziv policije. Takve strance odmah treba privesti kod sudije u najdaljem mestu od mesta zaustavljanja i naplatiti kaznu za omalovažavanje i nepoštovanje službenog lica u stranoj državi. Da napomenem, šta bi se dogodilo da je neki naš državljanin u nekoj stranoj zemlji to uradio, bio bi bičevan i zatvoren na stubu srama - konstatovao je jedan mladić.

Printskrin: blog.yael.ca Printskrin: blog.yael.ca

Inače, tokom čitavog video snimka, stranci iz automobila upozoravaju policiju kako celu situaciju snimaju i da će napraviti tekst uz pomoć njega o korupciji u srpskoj policiji. Znajući da ne greše u svom postupku, policajci se nisu puno obazirali na njihove pretnje, te su na svaki pomen korupcije oni odreagovali lagodno, i potpuno nezainteresovano. Čak je u jednom momentu, šefica koja je prišla kolima stranaca rekla da nema govora o korupciji, jer je i na kameri sve snimljeno.

- Ovde je u pitanju samo bezobrazluk ljudi iz auta. Policiji svaka čast na strpljivosti sa ovim moronima koji namerno provociraju. Ovde u korupciji nema ni govora. Najviše me nervira potcenjivački nastup! Sreća pa ga policajac nije razumeo kad je rekkao da li je ovo tvoja mesečna plata - napisao je još jedan u nizu komentatora koji su osudili potez ovog Amerikanca.

Pogledajte video:

(M. Bojić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ¸Haris

    4. jun 2015 | 16:31

    Zasto bi policajac u Srbiji znao engleski kad policajac u Americi ne zna srpski!

  • Miki

    4. jun 2015 | 18:29

    Ne izlazi se iz kola dok se ne nalozi tako. A kada se nalozi onda se izlazi iz kola, nikako se ne ostaje u istim. Sve drugo je nepostovanje sluzbenog lica i ne izvrsavanje naredbe. Zna se sta je policajac mogao da uradi i zna se da nije. Biti vlast znaci i odgovornost a ne samo moc. Svaka cast policajcima na strpljenju i sto su mu oprostili njegovo bahato ponasanje.

  • Nešo

    4. jun 2015 | 16:39

    Gde vi vidite pretnje,vidi se samo osuda bahatim Amerikancima i podrska nadasve korektnoj i strpljivoj policiji.U vecini "demokratskih" zemalja posebno u njegovoj minimum bi bio priveden a batina bi gotovo sigurno dobio...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA