MONSTRUM KOJI POZIVA NA KLANJE SRBA RODIO SE U SRBIJI: Ovo je Ridvan Haćifi, saznajte sve o njemu!

- Postavljajte im eksplozive ispod auta, ispred kuća, uzmite neki otrov i stavite im u piće, u jelo, neka crknu od otrova, ubijajte im na svakom mestu gde god stignete, u Bosni, u Srbiji, po Sandžaku. Vi to možete, Alah će vam pomoći - kaže terorista na snimku koji je prestravio Srbiju i Balkan

Svet je zaprepašćen sadržajem snimka terorista ISIS u kojem oni pozivaju muslimane sa Balkana da ubijaju "nevernike". 

ISIS NA SRPSKOM TRAŽI POKOLJ SRBA: Sipajte im otrov u pića, ubijajte ih... (JEZIV VIDEO)

- Postavljajte im eksplozive ispod auta, ispred kuća, uzmite neki otrov i stavite im u piće, u jelo, neka crknu od otrova, ubijajte im na svakom mestu gde god stignete, u Bosni, u Srbiji, po Sandžaku. Vi to možete, Alah će vam pomoći - kaže terorista na snimku koji je prestravio Srbiju i Balkan.

Vođa džihadista koji izgovaraju ove sulude reči je sa Kosova i zove se Ridvan Haćifi, a u ISIS je poznat i kao Abu Mukatil ili Al Kosovi.

Ridvan je, kako pišu kosovski mediji, iz sela Bukovih kod Gnjilana, i pripadnik je iste grupe kao i Lavrdim Mudžaheri, najpoznatiji džihadista s Kosova, koji se "proslavio" krvavim snimcima iz Sirije.

Rođen je 4. jula 1990. godine, bio je imam džamije u selu Bukovik kod Gnjilana do 2012. godine, kada napušta Evropu i odlazi na verske studije u Egipat. Tamo se pridružuje terorističkoj mreži i ubrzo postaje glavni čovek među Albancima koji se u Iraku bore na strani ISIS.

Pored Ridvana, u "spotu" ISIS pojavljuju se i Albanac Almir Daci, takođe bivši imam džamije u Podgradecu u Albaniji, ključni čovek islamista za "regrutovanje" fanatika po Balkanu, i Abu Muhamed el Bosni, takođe sa ovih prostora.

(B. I.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • nero

    7. jun 2015 | 20:17

    postovanje citocima jasem albanac ili mozete damezovete siptar ovakve gubre nece dugo ziveti put imje kratak ni zanas nije dobar ni za serbe toimje samo nihov iteres nista drugo pozdrav

  • GORKI

    5. jun 2015 | 15:38

    SAZNALI I VIDELI. ČOVEK NEMA NAMERU DA SE VRATI KUĆI. ŠTO ZNAČI. USKORO ĆE ALAHU

  • Valjevac

    5. jun 2015 | 15:43

    Kakva njuska....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA