MASOVNA TUČA BOSANACA I POLJAKA: Strasti smirivalo čak 350 policajaca!

Najpre su se na dečjem igralištu u Berlinu u četvrtak dva klinca pokoškala, nakon čega je jedan od roditelja pokušao da smiri situaciju. No ubrzo su se sa strane počeli skupljati članovi dve turske porodice da bi se na kraju tuklo čak 70 ljudi

  • 7

Poslednjih dana u Nemačkoj su izbile četiri velike tuče u kojima je učestvovalo više od 200 ljudi, a strasti je smirivalo oko 350 policajaca.

TRAŽI SE OVAJ UBICA: Izbo polusestru, majku i očuha na smrt, pa nestao! (VIDEO)

Najpre su se na dečjem igralištu u Berlinu u četvrtak dva klinca pokoškala, nakon čega je jedan od roditelja pokušao da smiri situaciju. No ubrzo su se sa strane počeli skupljati članovi dve turske porodice da bi se na kraju tuklo čak 70 ljudi.

Intervenisalo je 90 policajaca, a neki od njih zadobili su i lakše povrede od pobesnjelih stričeva, ujaka, ujni, strina...

Dan posle u Hamburgu, u sukobu pedesetak članova dve arapske porodice koje trguju starim automobilima, vitlalo se sekirama, palicama za bejzbol, metlama.

U poslednja dva dana bile su još dve masovne porodične tuče u Berlinu, a u jednoj je 100 policajaca smirivalo 70 članova bosanske i poljske porodice koji su se zakačili na svadbi i odlučili da se obračunaju na ulici.

(Telegraf.rs / Izvor: avaz.ba)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA