OVAKO JE OTET STEFAN ILIĆ: Sigurnosne kamere snimile automobil u koji je dečak ubačen! (VIDEO)

- Vrši se provera svih automobila, svaka informacija je dobrodošla, a dolazi ih mnogo koje se od juče proveravaju. Dosta osoba je privedeno i sa njima se obavljaju razgovori. U potragu se uključila i Rumunija, i za sada imamo pomaka - rekao je načelnik Policijske uprave Pančevo Nikola Popovac

  • 35

Na internetu je osvanuo video-snimak koji navodno prikazuje trenutak otmice Stefana Ilića koja se odigrala u subotu u Banatskoj Subotici. Na snimku koje su zabeležile sigurnosne kamere vidi se automobil u koji je navodno ubačen Stefan.

I RUMUNIJA TRAŽI MALOG STEFANA: Proširena potraga za nestalim dečakom!

U pitanju je crni automobil, koji stoji na mostu i odmah zatim se velikom brzinom udaljava sa tog mesta.

STEFANOVI RODITELJI SASLUŠANI U POLICIJI: Sumnja se da su izmislili otmicu?

- Vrši se provera svih automobila, svaka informacija je dobrodošla, a dolazi ih mnogo koje se od juče proveravaju. Dosta osoba je privedeno i sa njima se obavljaju razgovori. U potragu se uključila i Rumunija, i za sada imamo pomaka - rekao je načelnik Policijske uprave Pančevo Nikola Popovac.

Foto: Milena Đorđević, MUP Foto: Milena Đorđević, MUP

OVO SE DESILO SEKUND PRE NEGO ŠTO JE STEFAN OTET: Stravični detalji otmice o kojoj bruji cela Srbija! (VIDEO)

NAJNOVIJI DETALJI OTMICE DEČAKA: Izašao na 15 minuta iz kuće i više se nije vratio!

BELA CRKVA BLOKIRANA: Policija traga za Stefanom Ilićem (12) kog su otela trojica muškaraca!

Na pitanja novinara da li su roditelji osumnjičeni, zadržani i pali na poligrafu, rekao je da u interesu istrage i deteta ne može ništa o tome da kaže.

- Jedino što mogu da kažem da niko nije uhapšen i niko nije lišen slobode. Policija je prikupila zapise sa svih video kamera koje snimaju područje oko sela i proveravaju se. Ništa nije prepušteno slučaju. Jedino što mogu da kažem je da policija traga za detetom i crnim automobilom. Više stotina policajaca je a terenu. Od juče niko nije spavao, a policiiji su se javile i kolege koje su na godišnjem odmoru u želju da pomognu da se dete što pre pronađe. Još jednom ponavljam, niko nije zadržan, uključujući i roditelje - istakao je Popovac.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Izvor: bcnovosti.blogspot.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jovan

    14. jun 2015 | 21:57

    Veoma ste neozbiljni i neprofesionalni. Zbog ovoga verovatno necete ni objaviti komentar, ali ko god da vam je servirao ovu budalastinu treba ga uhapsiti po jedno 10 osnova. Auto NE STOJI, A ONDA NAGLO KRECE!!! Molim vas obratite paznju pre nego sto nesto objavite. Vreme na snimku stoji, tj. snimak je stopiran, a u momentu kada auto "krece", zapravo snimak se pusta. Jos jednom vas molim OBRATITE PAZNJU pre nego sto nesto objavite!!!

  • SSSS

    14. jun 2015 | 21:03

    Prikažite kako je nađen a ne kako je otet.

  • Stefan

    14. jun 2015 | 21:12

    Mozda se bas najbolje ne razumem u sve to,ali mislim da je samo minus to sto objavljuju gde traze,na sta sumnjaju itd.Sigurno da,ako je otet,otmicari citaju to,i plus im je kada znaju gde trazi policija,na sta sumnjaju,koji auto traze i gde. Treba objaviti sliku deteta, ali ne i tako poverljive informacije, danas su ljudi zli i bolesni,vec smo videli na sta su sve spremni..Npr Tijana mala..Kada ih tako pritiskaju, sve objavljuju....nadam se da ce ga pronaci zivog i zdravog..A sto se tice kamera, siguran sam da postoji i u nekom daljem mestu kamera gde se moze videti da li je isti taj auto prosao,kuda,u kom pravcu.. Nadam se najboljem..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA