HOROR: Doktori joj rekli da je sve u redu i da ne brine, a onda je devojčica preminula (FOTO)

Devojka stara 19 godina iz Velike Britanije, koja je bolovala od retkog oblika raka jetre, preminula je nekoliko meseci nakon operacije. Ona je posle intervencije imala jake bolove, ali su lekari mislili da ona sve to umišlja

  • 2

Tinejdžerka iz Velike Britanije Bronte Dojn (19) preminula je nakon 16 meseci borbe sa retkom bolešću. Ona je imala hepatocelularni rak jetre, bolest koji pogađa 200 ljudi godišnje na celom svetu.

Ono što se dogodilo u ovoj bolničkoj sobi raznežiće vas DO SUZA! (VIDEO)

Ipak, ono što je najstrašnije od svega jeste da su njoj lekari nakon prve operacije odstranjivanja tumora u septembru 2011. rekli da nema potrebe da brine, kao i da očekuju da će se uskoro potpuno oporaviti.

Međutim, Bronta je preko interneta tražila dodatne informacije o svojoj bolesti. Na osnovu pročitanog zaključila je da se bolest često vraća.

Ona je na društvenim mrežama pisala da ima bolove koje njeni lekari negiraju, i da je "veoma teško kada moraš da kažeš onkologu da je njegova pozitivna dijagnoza greška.

Foto: Facebook/Bronte Doyne Foto: Facebook/Bronte Doyne

Nakon što je tinejdžerka preminula, njena majka Lorejn je podelila sa javnošću šta se sve dešavalo sa njenom ćerkom.

- Lekari su odbijali da daju mojoj ćerki lekove protiv bolova, jer su smatrali da ih ona umišlja. Pored toga, otežavali su nam da se preko njih na bilo koji način informišemo o tom kanceru - rekla je nesrećna majka.

S druge strane, iz bolnice u kojoj se lečila devojčica poručili su da su istražili sve tipove lečenja, kao i da nije postojala terapija za agresivan kancer s koijm se ona borila. Ipak, oni su uputili i izvinjenje porodici devojčice zbog loše komunikacije između njih.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA