UMESTO KNJIGE DONOSE PIŠTOLJ: Studentima dozvoljeno da u školu dolaze naoružani!

- Naoružano društvo je bezbedno društvo, jer kad god je vatreno oružje pod kontrolom postoji veća opasnost da dođe do žrtava - izjavio je autor ovog zakona

Komentari

  • Dejan

    17. jun 2015 | 08:29

    Ja podržavam ovakav zakon . Legalno nošenje oružija je jasan signal za nasilnike ! Kod nas je nešto drugo . Nije cilj bezbednost već uzimanje para u vidu bezobraznog poreza a uz to oružije mora da bude kod kuće isključivo.Ili da se odrekneš nečega što si legalno platio i što je tvoje a u korist države. Pa gde to ima ljudi moji . Samo kod naših nadobudnih buzdovana. A šta je cilj ? Kao i uvek ,pričamo o jednoj stvari a izvrćemo i dovodimo priču na nešto sasvim drugo . Takvo nam je ii društvo u celini !

  • VAN

    17. jun 2015 | 07:22

    Ako je naoružano drustvo zaista praktično bezbedno drustvo a ne samo teoretski, zašto SAD-isti ne primenjuju ovakvu ideologiju i globalno. Zašto onda ne dozvole podaniČkim zemljama sa kojima SAD-isti vladaju da se samostalno naoruŽavaju i sa njom upravljaju. Da imaju svoju vojsku nezavisno od njihovog uticaja. Već svakoj podaniČkoj zemlji prethodno unište vojsku i naoružanje kao što su to pokušali u Srbiji, a posle im diktiraju uslove i stavljaju u borbene formacije svoje SAD-isticke i predatorske vojske da kroje novi svetski poredak. Ako su vrata od ludnice otvorena kao što izgleda da jesu, kako naoružano drustvo može biti bezbedno drustvo. Sem u koliko nije cilj da se ljudska populacija smanji i ubere što veći porez.

  • bla

    16. jun 2015 | 21:22

    kolega pali ste ispit....pljas pljas pljas...samo po kolenima i da vidis,...sve desetke....

  • dexter

    16. jun 2015 | 20:22

    Ja sam uvek bio za to! Ko god hoce da naoravi problem taj ce da ga napravi! Sa oruzijem ili ne! Oruzije mize da kupis i na crno, tako da nista ne menja! Prodjes psiho test i obuku, registracija oruzija i nosi! Ispalis metak i pobegnes i balisticari te nadju! Kad nosis oruzije manje ce budala da bude koji ce da prave probleme! Ali naravno uz to treba i zakon da se uskladi!

    • 17. jun 2015 | 03:52

      Ja

      @dexter

      Da si ovaj komentar ostavio pre4.god.,bio bih u potpunosti saglasan sa tobom.Medjutim,prisustvovao sam dogadjaju,gde je covek dobacio coveku,a uvreda cak i nije bila upucena uvredjenom,nego njegovom drugu.Lik ostao bez posla,ostavila ga riba,besan,"tempirana bomba"..Na prozivke otisao kuci po pistolj za koji je imao dozvolu posedovanja,ne i nosenja,i vrati se lik,pola sanzera je ispalio u vazduh,da se ovi sto su dobacivali,razbeze.Zbog cega,1reci..a zamisli da je slucajno spustio ruku?Ne,hvala na oruzju,i najbolji znaju da imaju"los dan",i ako ima je oruzje pri ruci,ko zna sta moze da se desi..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA