EKSKLUZIVNI SPISAK: Ovo su sva mesta na kojima možete da LETUJETE U SRBIJI sa vaučerom od 5.000!

Ukoliko ispunjavate određene uslove, ove godine moći ćete da letujete o delimičnom trošku države na jednoj od 230 destinacija u Srbiji, među kojima su mnoge za koje niste ni sanjali da su nadomak vas!

  • 25

Ministarstvo turizma danas počinje sa podelom vaučera s kojima će Srbi, u okviru kampanje Vlade "Moja Srbija", moći da letuju s popustima u našoj zemlji i sebi priušte drugačiji odmor i nezaboravno leto.

SRBI LETUJTE U SRBIJI: Evo šta vam je potrebno da dobijete 5.000 dinara za vaš ODMOR IZ SNOVA!

Kao jedan od načina da zainteresuje domaće turiste da ove godine preskoče odlazak u inostranstvo i provere koliko dobro mogu da se provedu i "kod kuće", Vlada je smislila vaučere u iznosu od 5.000 dinara, koji će svim građanima koji ispunjavaju uslove za njih, do kraja ovog meseca biti dostavljeni na kućnu adresu.

I SRBIJA IMA SVOJE MORE: A evo i dokaza za to! Na vama je samo da spakujete kofere (FOTO)

Ovim vaučerima moći ćete da pokrijete deo aranžmana za koji se budete odlučili na jednoj od 230 destinacija u Srbiji, među kojima su mnoge za koje niste ni sanjali da su nadomak vas!

Foto: Promo Foto: Promo

Kopaonik, Zlatibor, Tara, Divčibare, Stara planina, Palić, Vrnjačka banja, Sokobanja, Zavojsko, Borsko jezero... Samo su neka od mesta koje kao svoje letnje odredište godinama unazad biraju mnogi domaći i strani turisti, i bez ikakvih vaučera!

Pomoćnica ministra trgovine i turizma Renata Pindžo rekla je da je u planu štampanje 100.000 vaučera koje će korisnici moći da iskoriste od 1. avgusta do 20. novembra, kako bi uživali u čarima naše prirode.

Foto: Promo Foto: Promo

DA LI VERUJETE DA JE OVAJ RAJ U SRBIJI? I to bliže nego što mislite! (FOTO)

Građani će nakon dobijanja vaučera moći da se odluče za jednu od turističkih destinacija koje su u ponudi i da u turističkim objektima čiji vlasnici su se prijavili da učestvuju u ovoj kampanji iskoriste svoj vaučer.

Foto: Promo Foto: Promo

Nećete verovati šta je za STRANCE turistička ATRAKCIJA u SRBIJI, a ima veze s "JUGOM"!

Prema rečima ministra trgovine, turizma i telekomunikacija Rasima Ljajića, u kampanji učestvuje skoro 300 ugostitelja i hoteliijera za pružanje usluga smeštaja onim građanima koji se budu odlučili da svoje letovanje provedu u Srbiji.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Vučić: Letujte u Srbiji, zemlji svetskih šampiona!

Vaučere za letovanje mogu koristiti penzioneri, nezaposleni, građani koji primaju tuđu negu i pomoć, ratni invalidi i svi koji mesečno zarađuju manje od 60.000 dinara.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Pogledajte u kojim mestima i ugostiteljskim objektima ćete moći da iskoristite svoje vaučere.

Ovo je njihov preliminarni spisak, koji će u narednih nekoliko dana biti dopunjen, budući da nove prijave ugostitelja neprekidno pristižu.

Foto: Printskrin Foto: Printskrin

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Krle

    2. jul 2015 | 18:07

    Koliko mogu minuta da provedem u hotelu Mona na Zlatiboru, molila bih gospodu koja mi daju vaucer za odgovor.

  • Lex

    2. jul 2015 | 16:08

    Vrhunski, prelepa Srbija nasa!

  • V

    2. jul 2015 | 16:00

    Da su naši pametni da urede neka od ovih mesta, a ne ovako puno djubreta, staro, dotrajalo, voda zelena...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA