DANAS JE IVANJDAN: I ovo jednostavno MORATE da znate!

Možda su svi razočarani time ko se prijavio da spasi Grke, ali zato možemo da se fokusiramo na to što se u ovom trenutku za dobrobit Srba bore Vladimir Putin, kraljica Elizabeta i Novak Đoković. Evo i kako

  • 1

U Srbiji je osvanuo još jedan zanimljiv dan. Ako ste propustili dešavanja u svetu oko vas, verujte nam na reč da će biti prava šteta ako tu grešku momentalno ne ispravite.

Osim što je dan kumstva i pobratimstva, današnji praznik slave i vračare, koje ne propuštaju priliku da u noći magije odrade svoje obrede. Obratite pažnju na to šta će sve preduzeti ona koja se nameračila na vas, kako bi ispunila svoj cilj.

NARODNA VEROVANJA NA IVANJDAN: Strogo je propisano šta danas treba raditi, a šta ne!

Pošto i dalje nije poznato ko bi Grke mogao da izvuče iz dužničkog ropstva, pardon, krize, možda bi mogli da se okrenu tradiciji i pravilima koja nalaže Ivanjdan: ukoliko prvi i poslednji zalogaj doručka sačuvaju do večeri, a onda ih zajedno sa ogledalcem i malo ivera stave pod jastuk, narodno predanje kaže da bi u snu mogao da im se pojavi lik novih kreditora. Ako su ih sinoć već sanjali, sva je prilika da su se razočarali kad su ugledali likove Olanda i Merkelove.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

GRČKA DOBIJA JOŠ JEDNU ŠANSU: Merkelova i Oland žele da pomognu u rešavanju krize!

Neko bi rekao da je razlog njihove predusretljivosti to što odlično znaju kako je to "biti dužan kao Grčka". Kad pogledate listu najzaduženijih zemalja na svetu, shvatićete da bi tu krilaticu trebalo promeniti u, na primer, "dužan kao Francuska" ili "licemeran kao Nemačka", budući da ove države duguju 15 puta više novca od Grčke.

OVO SU NAJZADUŽENIJE ZEMLJE NA SVETU: Nećete verovati, ali Grčka nije ni blizu vrha!

Ono što bi moglo da bude problematično, ukoliko kurs evra ne ostane stabilan, je to što neisplaćivanje grčkog duga direktno utiče i na rast srpskog. Što bi premijer Vučić rekao "Srbiji se povećava javni dug, iako ni dinara nismo uzeli". Nažalost, uzrok tome nije naš bratski odnos, već surovi ekonomski zakoni.

Evo da li će GRČKO "NE" i PAD EVRA uništiti SRBIJU!

Foto: AP/Tanjug, Milena Đorđević Foto: AP/Tanjug, Milena Đorđević

Tomislav Nikolić ima nešto drugačiji pristup rešavanju egzistencijalnih problema svoje nacije: nakon što je istrajna Velika Britanija, zemlja koja je prilično razradila ideju genocida u praksi, podnela Savetu bezbednosti Ujedinjenih nacija novu, šestu verziju rezolucije o Srebrenici, naš predsednik odlučio se na nesvakidašnji potez, kakav ne pamti istorija diplomatije i formalne logike.

Tomislav Nikolić pisao kraljici Elizabeti povodom Rezolucije o Srebrenici!

Jedini koji može da spreči da Srbi ponesu "laskavu" titulu prvog naroda na svetu koji je zvanično proglašen genocidnim je... Pogađajte jednom. A onda pogađajte i da li će on postupiti kao veliki prijatelj Srba ili baš i ne.

GORI SRBIJA - DA LI ĆE PUTIN IZDATI SRBE? Predsednik Rusije još uvek nije rekao NJET rezoluciji ZAPADA o Srebrenici!

Foto: Tanjug/Tanja Valič Foto: Tanjug/Tanja Valič

Zavarivanje šahtova, postavljanje snajperista na krovovima zgrada i potpuna blokada saobraćaja su razuman sled događaja kad jedna nemačka kancelarka dolazi u prestonicu genocidnog naroda. Zbog mera bezbednosti ove krhke gospođe, savetujemo vam da sutra ostanete kod kuće. Evo još argumenata za izbegavanje napuštanja vašeg toplog doma.

NEMAČKI OBAVEŠTAJCI OKUPIRALI SRBIJU! Specijalci i TAJNI AGENTI na ulicama, SNAJPERISTI na krovovima - STIŽE ANGELA MERKEL!

Imajući sve uloge na svetskoj pozornici u vidu, Srbe možda i ne treba kriviti što sve svoje nade polažu u Novaka Đokovića. Iako za našu zemlju ne može da uradi ama baš ništa više od ovoga što radi i sada, neka nam bude za utehu to što je Britancima sinoć zbog njega pao mrak na oči.

PREKINUT MEČ! Đoković na set od četvrtfinala! (FOTO)

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

U moru ovih drugih, valjalo bi da se okrenemo lepim vestima: nakon vekova manje i više bezuspešnih pokušaja, konačno je definisano šta je to ljubav!

KAD ZAVRŠIM OBDANIŠTE NAĆI ĆU ŽENU: Oduševiće vas šta su ovi klinci rekli o ljubavi!

A ako vas ne zanima ni ljubav, ni politika, ni plava krv, ni SNS, ni Grčka, a ni Nemačka, evo nečega za šta smo ubeđeni da gorite od želje da saznate:

Evo kako da vidite ko vas je obrisao sa Facebooka! (FOTO)

(Jovana Babić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • A Chicha.

    8. jul 2015 | 19:37

    Ja njihove slike lepim na tegle sa slatkom da se deca plaše ivne jedu ga prekomerno.A lepim ih i na konzerve s goveđi guliš.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA