NAKON ŠTO SU GA MASAKRIRALI: Na Fejsbuku sada i "ubili" ubicu Tijane Jurić (FOTO)

Na društvenim mrežama osvanula je vest da je Dragan Đurić prebijen i da je od zadobijenih povreda preminuo

  • 25

Danas se pojavila vest da je Dragan Đurić, ubica Tijane Jurić ponovo prebijen u zatvoru i da je od zadobijenih povreda preminuo.

"MASAKRIRALI" UBICU TIJANE JURIĆ: Lažna vest, a svi je šeruju - Draganu Đuriću polomili ruke, noge, glavu! (FOTO)

Iako ova vest spada u lažne informacije (prim. aut. HOAX), vrlo brzo se proširila društvenim mrežama.

Podsetimo, pre nekoliko dana Vlada Republike Srbije usvojila je na sednici Predlog zakona o izmenama i dopunama zakona o policiji između ostalog gde spada i "Tijanin zakon", kojim se preciziraju odredbe i procedure za angažovanje specijalnih i posebnih jedinica.

Nama ostaje samo da konstatujemo da bi bilo bolje da umesto da se bavite ovakvim stvarima - podržite i promovišite usvajanje Tijaninog zakona, da se našoj i vašoj deci ne bi desila slična stvar više nikada!

Printskrin: Facebook Printskrin: Facebook

POBEDA: "Tijanin zakon" pred usvajanjem, Vlada prihvatila predloge!

U Višem sudu u Subotici monstrum Dragan Đurić osuđen je na ukupno 52 godine zatvora, ali će ležati 40.

Za pokušaj silovanja osuđen je na 12, a za ubistvo 40 godina, ali jedinstvena kazna ne može iznositi više od maksimalnih 40 godina.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mila...3

    9. jul 2015 | 12:03

    Glas za Tijanin zakon!

  • Draksi

    9. jul 2015 | 11:21

    Zakon nam je do bola,u fazonu daj da im pružimo još jednu šansu! Smrtna kazna ne znam sto ovi miševi od političara ćute, boli me ..... za Angela Merkel!Bavite se malo narodom ,a ne sobom!

  • vladan

    9. jul 2015 | 15:27

    Sa ovim su stvarno vise dosadni svi. To sto se desilo sa Tijanom je tragedija ali nazalost to se desava svaki dan po celom svetu, ovde je mnogo medijski napumpano. Tu devojcicu su glorifikovali a ubicu demonizovali da nema dalje. On je zasluzio da robija do kraja zivota i tu nema govora. Jedno pitanje ostaje, samo se Tijanin otac pojavljivao do sada, gde su ostali..i izgleda oca mnogo grize savest, jer snosi deo odgovornosti sto se dete naslo u to vreme tamo.. Ubicu na robiju, za dete stvarno velika je tuga..ali za porodicne odnose... odgovornost ipak nosi jos neko.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA