KRALJ DROGE OPET POBEGAO IZ ZATVORA: Nećete verovati kako je uspeo sve da prevari!

Tunel, čiji se početak nalazio u njegovoj ćeliji vodio je do jedne zgrade koja se nalazi izvan zidina zatvora

  • 5

Meksički kralj droge Hoakin "El Čapo" Gusman, pobegao je iz jednog od najčuvanijih zatvora u Meksiku kroz tunel koji je dugačak više od 1.5 kilometara.

Zavirite u tunele kojima je bežao najveći meksički narko bos (FOTO)

Tunel, čiji se početak nalazio u njegovoj ćeliji vodio je do jedne zgrade izvan zidina zatvora, rekao je Monte Alehandro Rubido, komesar za nacionalnu bezbednost Meksika, na konferenciji za novinare.

Osamnaest ljudi je prebačeno u Meksiko Siti zbog ispitivanja u vezi sa Gusmanovim bekstvom, dodao je Rubido, a preneo Rojters.

Ranije danas, vlasti su saopštile da je Gusman, vođa moćnog narkokartela Sinaloa, ponovo pobegao iz zatvora na periferiji Meksiko Sitija, saopštila je danas meksička vlada.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

To je njegovo drugo bekstvo za 14 godina iz zatvora Altiplano na 90 kilometara zapadno Mekisko Sitija.

Narkobosa su sigurnosne kamere poslednji put snimile sinoć u području koje pokrivaju oko dobro čuvanog zatvora pre nego što je nestao, saopštila je meksička Komisija za nacionalnu bezbednost.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

- Operacija njegovog lociranja pokrenuta je u tom području (pošto je upućen alarm) i na putnim pravcima ka susednim državama - navela je ta komisija, dodajući da su suspendovani letovi sa obližnjeg "Toluka" aerodroma.

"El Čapo" je prvi put pobegao iz zatvora 2001, kada je promakao vlastima, skrivajući se u korpi za veš, a marinci su ga vratili u zatvor tek februaru 2014, pošto je uhvaćen u Mazatlanu u pacifičkom letovalištu u meksickoj državi Sinaloa.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pera

    12. jul 2015 | 20:13

    Ma čovek izašao da odgleda finale Wimbledona. Da vidi kako Novak dere Rogera. Vratiće se El Čapo sutra već jer mu je Nole zadovoljio dušu.

  • Žuti mrmot

    12. jul 2015 | 20:12

    Ma kao slučajno tunel bio tu....

  • Pera Kojot #1

    12. jul 2015 | 20:40

    Namestaljka, pa ko ce da snabdeva amere sa drogom!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA