Ovaj nečovek je nudio maloletnicama KARTE ZA DIZNILEND u zamenu za SEKS!

On je na društvenoj mreži Kreglist razglasio svoju ponudu kako bi našao devojčicu za seks. U oglasu je ponudio karte za Diznilend u zamenu za seksualne odnose

  • 0

Derek Majkl Eniso (27) je nekada bio zaposlen u Diznilendu dok policija nije otkrila da je maloletnicama nudio seks u zamenu za kartu za ovaj zabavni park. Kalifornijska policija ovakvo ponašanje smatra krivičnim delom, pa trenutno ispituju još žrtava kako bi imali dokaza da ga optuže.

UKINUTA PRESUDA ZA SILOVANJE DETETA (13): Popu Milovanu Đ. (57) se ponavlja suđenje!

On je na društvenoj mreži Kreglist razglasio svoju ponudu kako bi našao adekvatnu ženu za seks. U oglasu je ponudio karte za Diznilend u zamenu za seksualne odnose.

Pored toga što optužen da je javno nudio seks u zamenu za karte, policijski službenici ga ispituju i za komuniciranje sa jednom maloletnom devojčicom (14). Navodno, njih dvoje su se dogovorili da se nađu na jednoj lokalnoj plaži u Kaliforniji kako bi razmenili svoje "usluge".

Derek je ovaj dogovor shvatio ozbiljno, pa se osam dana nakon razgovora, pojavio na plaži sa kondomima i kartama za Diznilend.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Ukoliko bude optužen, završiće u zatvoru na četiri godine i osam meseci, a čitavog života će sa sobom nositi etiketu seksualnog prestupnika.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA