DETALJI ISTRAGE NAPADA NA BEKA: Žena koja je uhapšena umešana u još dve likvidacije u Srbiji?

- Na čauri metka ispaljenog na Beka pronađen je, pored ostalih, i taj ženski DNK. Da li je ona pucala ili je bila u kontaktu sa municijom, znaće se za nekoliko dana - navodi izvor blizak istrazi

  • 7

M. A. (31)  koja je danas uhapšena i koja se sumnjiči za učestvovanje u pokušaju ubistva Milana Beka poreklom je iz Crne Gore.

Uhapšena ženska osoba zbog pokušaja ubistva Beka!

Kako prenose "Novosti", policija je proveravala da li je žena, čiji je DNK pronađen na mestu napada na Beka ista osoba čiji biološki tragovi su pronađeni na eksplozivu kojim su ubijeni Radojica Joksović u Beogradu i Rade Maksimović u Šapcu.

Utvrđeno je da je njen DNK pronađen u tri krivična dela na teritoriji Srbije, u dve likvidacije, ali i u trgovini narkoticima.

Policija bi, prema saznanjima za nekoliko dana trebalo da ima konkretne podatke, potkrepljene dokazima o teškom ranjavanju Beka.

EVO KAKO JE STVARNO IZREŠETAN BEKO: Detalji atentata na Senjaku!MILAN BEKO

- Na čauri metka ispaljenog na Beka pronađen je, pored ostalih, i taj ženski DNK. Da li je ona pucala ili je bila u kontaktu sa municijom, znaće se za nekoliko dana, u toku je razmena informacija sa policijom Crne Gore, ali i sa kolegama iz jednog grada u Srbiji - navodi izvor blizak istrazi.

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović rekao je u petak da je 31-godišnja ženska osoba sa inicijalima M.A. uhapšena pod sumnjom da je učestvovala u pokušaju ubistva Milana Beka 14. novembra prošle godine.

(Telegraf.rs / Izvor: Novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • A zasto

    17. jul 2015 | 22:30

    Samo inicjali pa ona je punoletna osoba.I cak sta vise,visestruki prestupnik zasto se stiti njen identitet.Hajde da je neki nemili dogadja u pitanju pa na primer da se desilo nekom obicnom coveku nesto pa da razumemo zastitu identiteta ako moze doci do narusvanja ugleda osobe.Ali ovde je rece ocigledno o vec visestrukom prestupniki narodski receno kriminalcu,cemu onda zastita identiteta?To mi nije jasno?

  • Alexias

    17. jul 2015 | 22:54

    Zato sto je svako nevin,dok se ne dokaze suprotno!Zato ima inicijale.To je sitnica koju svi zaboravljaju.

  • momazver

    18. jul 2015 | 06:41

    Ovo je garant neka Nikita ili mindža ratnica

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA