"UBIJ ME, NEMA MI ŽIVOTA BEZ TEBE": Jezivi detalji krvoprolića u Kaluđerici!

Prema rečima komšija, Milosija Kulize je odvraćala svog supruga Blagomira od samoubistva i pojurila je za njim u podrum gde mu je navodno rekla da prvo ubije nju jer joj nema života bez njega, što je on na kraju i učinio...

  • 5

Srbiju je potresla tragedija u kojoj je Blagomir Kulize (61) iz Kaluđerice ubio svoju suprugu Milosiju (62) nožem, a zatim i počinio samoubistvo tako što je sebi naneo nekoliko ubodnih rana.

HOROR U KALUĐERICI: Izbo ženu nožem, pa onda sebe!

Ovo ubistvo i samoubistvo se dogodilo u ponedeljak u porodičnoj kući, a prema rečima komšija, Blagomir je tog nesrćenog dana sišao u podrum u nameri da se ubije, ali je za njim sišla i Milosija. Pretpostavlja se da ga je nesrećna žena odvraćala od suicidne ideje, ali nakon što joj je objasnio svoje razloge, ona je od toga odustala, piše Alo.

- Čuo sam da je Milosija najpre odvraćala Blagomira od samoubistva, ali pošto je on bio čvrst u svojoj nameri, ona mu je navodno rekla da prvo nju ubije, jer njoj života bez njega nema. Blagomir je potom jednim ubodom na licu mesta ubio suprugu, ali je sebe usmrtio tek nakon četvrtog, petog uboda - ispričao je komšija.

Foto: Profimedia/Sciencephoto RM Foto: Profimedia/Sciencephoto RM

Kako on dalje priča, najverovatniji motiv za ovaj zločin je činjenica da su Blagomir i Mojsija deset godina negovali njegove nepokretne roditelje, koji su u međuvremenu preminuli.

- Verujem da su svoju decu, sina i ćerku, hteli da spasu eventualnih muka, pa su se odlučili da na ovaj način okončaju svoje živote. Inače, Blagomir i Milosija su živeli u skladnom braku. Mnogo su se voleli i poštovali. Eto, kada bi Milosija poslom krenula ka gradu, Blagomir bi je pratio do autobuske stanice, a takođe bi je tu i čekao - pričaju u šoku komšije, pa nastavljaju:

- Kad god su prolazili ulicom, držali su se za ruke. Njihova ljubav je bila ogromna, ali su iznad svega voleli svoju decu. U poslednje vreme je zdravlje počelo da ih napušta, u skladu s njihovim godinama. Milosiji je pre dva meseca ugrađen stent jer je imala infarkt, a Blagomir se žalio na kostobolju, probleme sa želucem itd... Valjda je pomislio da je više na teretu deci, nego što je od koristi.

Foto: Flickr/@Vitam Mortem Foto: Flickr/@Vitam Mortem

Juče je kuća porodice Kulize bila puna rođaka, prijatelja i komšija koji su u neverici došli i pokušavali da uteše njihovu decu.

- Aleksandar nije tu, u gradu je, a ostala rodbina je u velikom šoku. Uostalom, šta tu ima da se kaže - rekla je njegova uplakana devojka i dodala su svi isuviše potreseni tragedijom i da ne mogu ništa da kažu.

O Blagomiru i Milosiji sve komšije su imale samo reči hvale da kažu, i svi su bili u velikom šoku kada su čuli šta se dogodilo.

- Koliko sam razumeo, Aleksandar je tog dana više puta pozivao roditelje, ali pošto se oni nisu javljali, zamolio je Božidara da ih obiđe. On ih je pronašao u podrumu i odmah pozvao Aleksandra. Kada je on stigoa, začuli su se jauci iz dvorišta - rekao je jedan od komšija.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ina

    22. jul 2015 | 11:59

    Tuzan kraj sigurna sam jedne velike ljubavi,tuga za decu,daj im Boze snage za zivot!!! Uzmite vremena za svoje roditelje pre nego vreme uzme njih. :(

  • Nana

    22. jul 2015 | 12:31

    Tuga

  • ILIJA I BRAT DJURO

    23. jul 2015 | 05:14

    Deci je duznost da uzdrze roditelje,samo danas je sve otislo u propast.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA