BORBA ZA OPSTANAK U SRBIJI: Masovna tuča migranata oko flašica vode!

Raspodela humanitarne pomoći, vode i eventualno suvih obroka hrane, ubuduće će biti obavljana na drugačiji način, kažu iz Crvenog krsta Kanjiže

  • 5

U centru Kanjiže došlo je do masovne tuče migranata kada im je ekipa Crvenog krsta Kanjiže delila vodu. Srećom, u tuči niko nije ozbiljnije povređen.

Evo kako su zbog MIGRANATA poskupele KAJSIJE I BRESKVE na pijacama!

Do incidenta je došlo danas oko podneva, a prema rečima očevidaca migranti su se potukli u gužvi koja je nastala zbog toga ko će dobiti veće ili manje flaše sa vodom, piše "Blic".

Raspodela humanitarne pomoći, vode i eventualno suvih obroka hrane, ubuduće će biti obavljana na drugačiji način, kažu iz Crvenog krsta Kanjiže.

U centru Kanjiže među migrantima koji ovde pristižu i zadržavaju se kratko vreme, pre nego što se upute dalje zbog ilegalnog prelaska granice sa Mađarskom, gotovo svakodnevno ima manjih incidenata, individualnih ispada i tuča, ali da do sada nisu zabeleženi incidenti između migranata i lokalnog stanovništva.

Prema procenama opštinskih čelnika kroz grad dnevno prođe 1.500 do 2.000 migranata sa Bliskog Istoka i Afrike po tropskoj vrućini.

(Telegraf.rs / Izvor: Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • nesa

    23. jul 2015 | 06:04

    Tu nije u pitanju ni hrana ni voda u pitanju je njihova narav. mozes im dati sve i boravak u hotelu i platu od 500 evra oni će naći razlog za nered , na primer eto ubo ga komarac i eto nereda to je narod odgojen rušilačkog karaktera i tu pomoći nema , gde oni dodju , došla je i nevolja. A nama neka je bog u pomoći ..

  • Jovan

    22. jul 2015 | 19:52

    Zar je moguće da im ni vodu ne mogu omogućiti koliko je potrebno.

  • voda

    22. jul 2015 | 22:47

    Cast svakome veresija nikome

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA