ŠMRKAO KOKAIN SA GRUDI PROSTITUTKE: A evo i šta je još skandalozno radio ovaj političar! (VIDEO)

Objavljene su fotografije i video-snimak gde se jasno može videti kako političar konzumira drogu sa grudi prostitutki, a sve se navodno dogodilo u njegovom stanu u Londonu

  • 4

Britanski političar baron Džon Sevel (69), zamenik predsednika Doma lordova, podneo je ostavku nakon što je tabloid San objavio fotografijei snimke  na kojima se vidi kako on šmrče kokain u društvu prostitutki.

ČIŠĆENJE SEKS-IGRAČAKA I SLUŽENJE PROSTITUTKI: Evo šta sve radi osoblje na jahtama bogataša! (VIDEO)

Objavljene su fotografije i video-snimak gde se jasno može videti kako Sevel konzumira drogu sa grudi prostitutki, a sve se navodno dogodilo u njegovom stanu u Londonu.

U jednom od videa može se čuti kako ga prostitutka naziva "životinjom", na šta on odgovora "znam, to je odvratno, zar ne"? Takođe, on u jednom trenutku govori za devojke koje se nalaze u njegovom stanu da "izgledaju nevino, ali znaju da su prostitutke".

Sevela sada očekuje istraga zbog seksualnih prekršaja vezanih za prostituciju, a u sastavljanju istih zakona, učestvovao je i on sam. Inače, Sevel je oženjen i ima četvoro dece, a u javnim nastupima je podržavao i pozivao na strože kazne za "prestupnike koji se neprimereno ponašaju".

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jeretik

    27. jul 2015 | 13:59

    Dva naj starija zanata .

  • Nikolas

    27. jul 2015 | 17:05

    SVI POLITICARI OD VAJKADA SU VOLELI USLUGE LEPIH DAMA -RAZLIKA JE U SMRKANJU -NEKAD JE BIO DUVAN A SADA KOKAIN A DA SE ZBOG TOGA NA ZAPADU IDE U ZATVOR JA NEZNAM KO BI BIO NA SLOBODI -SVAKA VLADA BI PALA!

  • Љиљана

    27. jul 2015 | 14:33

    Олош. Једно говоре, друго раде. Част изузетцима.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA