KROZ RAZGOVOR SA SLAVKOM JOVANOVIĆEM: Ovako danas Romi žive u Srbiji! (FOTO)

Postoje dve vrste diskriminacije. Ona javna i prikrivena. Razlika je u tome što je ona javna manje opasna - nju možete prozreti i znate na čemu ste

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Maja S.
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Bjelopoljac

    19. avgust 2015 | 10:55

    Ima i roma kojima niko ne želi ustupiti radno mesto recimo u nekoj firmi samo zato što je razlika u boji kože .Šta sam ja kriv sto je neko beljeg.tena a ja crnog tena dali me je bog takvog stvorio ili tebe nije bog stvorio pa je razlika tako velika .znaci ja sto nemam belji ten nemam nista od ovog života mnogi nezele. Ni kontakt sa tim tenom .a sa belim tenom sve je ok može ono može ovo narode svi smo isti od boga smo stvoreni .Ja sam što vi pismeni kažete ROM.. NE NISAM NI TIČU BITI.SVE DOGOD NEMAM PRAVA KAO SVAKI GRAĐANIN NAŠE SRBIJE.JA SAM CIGAN CIGAN I OPET ČU REČI CIGAN SAM STIME SE PONOSIM DALI ZNATE ŠTA ZNAČI U SLOBODNOM PREVODU ROM ZNACI.COVEK. MOJE DETE KOJE IMA 18 MESECI NEMOŽE BITI ČOVEK MOŽE SAMO BITI. CIKNO.CAVORO U PREVODU.MALA BEBA SVAKO DOBRO VAM ŽELIM DOBRI LJUDI.POMAZE BOG.BRACO SRBI..I MOJI CIGANI.OPROSTITE GOSPODO ROMI. .

  • ToniFR

    19. avgust 2015 | 00:01

    Vecina Srba nazalost definisu rec ROMI proscima,lopovima,kriminalom itd...Evropska kriza je financiski dodirnula vecinom romsku naciju ali veliki je broj i Srba sto zive pod tim uslovima.Romi nisu svi isti...Mali je broj upitanju nazalost ali postoji i Romi koji su zavrsili fakultete u Srbiji i u inostranstvu zato nebi trebalo jedna rec da definise nacin zivota necije nacije.u 21-om veku smo dovoljno je bilo diskiminacije,podrzavamo istu zemlju za vreme svetskog prvenstva bilo to Romi ili Srbi. U raznim evropskim drzavama razne Vere i nacije zive zajedno u slozi zasto ne i Srbija.Svaka cast Slavku Jovanovicu potrebno je romskoj naciji.

  • Maja S.

    17. avgust 2015 | 14:25

    Gospodine, svi smo diskriminisani. Srbi ništa manje. Muž i ja izgubili posao (oboje završen faktltet), oba deteta završila fakultete, tražili posao po 4 i 6 godina, na kraju su otišli u inostranstvo (priznati stručnjaci). 7 godina niko u kući nije radio. Da li smo mi bili diskriminisani? Jesmo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA