IZGORELI GROBOVI DECE KOJA SU SE UTOPILA U TISI: Selom se pronela vest da su ih ZAPALILI SATANISTI!

"Gledam pred sobom i ne verujem. Sam garež. Krstovi su izgoreli. Samo na zemlji ostalo poneko slovo od njihovog imena"

  • 4

Rođaci dece koja su se udavila u Tisi zatekli su u nedelju na groblju izgorele krstove i cveće, a selom se odmah pronela vest da su grobnice oskrnavili satanisti.

OVO JE NAJTUŽNIJA PRIČA U SRBIJI: Mali Lacika (12) je skočio u živo blato da spasi svoju drugaricu Kristijanu (15)! (FOTO)

Policija iz Novog Kneževca demantovala je odmah da je reč o delu satanista, već tvrdi da je grobove slučajno zapalila jedna žena.

GLEDALA SAM KAKO MI MRTVU ĆERKU VADE IZ TISE: Jeziva ispovest majke čija ćerka se udavila u Tisi

Laza Milićev, Danijelov ujak, kaže da je ujutru oko 10 sati svratio do seoskog grblja da bratancu i njegovoj drugarici zapali sveću. Kada se približio grobovima video je da je ostalo samo zgarište.

GLEDALA SAM KAKO SE DAVE: Strašna ispovest devojčice čiji su drugovi zauvek nestali pod vodom!

- Gledam pred sobom i ne verujem. Sam garež. Krstovi su izgoreli. Samo na zemlji ostalo poneko slovo od njihovg imena. Tuga... Da znam ko je ovako nešto mogao da uradi, zadavio bih ga golim rukama - priča Lazar Milićev.

Slučaj je odmah prijavljen policiji, ali je patrla na uviđaj izašla tek oko 16.30. U međuvremenu se Đalom pronela vest da su dečje grobove zapalili sektaši.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

- Ja ne mogu ništa da tvrdim, ali sumnjam da su ovo namerno uradii neki sektaši. Naročito jer je nastradaloj deci u sredu četrdesetodnevni pomen. Pojavila se i priča da je neka žena slučajno upalila sveću i izazvala požar, ali ja u to ne verujem. Da je tako, izgoreo bi i grob pored, a on je netaknut. A zna se da ti sektaši izvode obrede po grobljima, pa ni našoj mrtvj deci ne daju mira - ogorčen je Danijelov ujak.

Podsetimo, 11. jula na divljoj plaži udavili su se deca Kristijana Popović (15), Danijel Ivanov (13) i Laslo Milenković (12) koji je sahranjen u Banatskom Aranđelovcu.

Pratite Telegraf na Vajberu!

(Telegraf.rs / Izvor: Informer)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mile

    18. avgust 2015 | 12:44

    Neko je ostavio upaljenu sveću i sve je izgorelo, to se dešavalo na par mesta, kakvi satanisti! Strogo treba da se vodi računa kad se pale sveće, pogotovo na visokim temperaturama.

  • Nira

    18. avgust 2015 | 13:45

    Mislim samo da je neko izazvao pozar sa upaljenom svijecom

  • bobica

    18. avgust 2015 | 15:06

    Verovatno je upaljena sveca izazvala pozar uhvatila je suva trava i rastinje ,desava se u mnogim mestima leti

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA