OVO DO SADA NISTE VIDELI: Ovako je ubistvo dvoje američkih novinara izgledalo U OČIMA UBICE! (VIDEO)

U toku dana Flanagan je na Tviter nalogu pod svojim pseudonimom objavio dva snimka na kojima se vidi kako nastradalima prilazi sa leđa i upire pištolj u njih

  • 10

Današnje ubistvo novinarke Alison Parker i kamermana Adama Vodra šokiralo je svetsku javnosti, a njihov napadač je par sati nakon zločina izvršio samoubistvo. Vester Li Flanagan je ubistvo izvršio dok su snimali program uživo, a hiljade ljudi su ovaj događaj ispratili jer je on snimak okačio na Tviter.

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) AMERIČKI NOVINARI UBIJENI UŽIVO NA TELEVIZIJI: Napadač sasuo šest metaka u ekipu jutarnjeg programa!

Policija je tragala za počiniocem sve dok nisu dobili informaciju da je pokušao da se ubije. Samoubistvo je prošlo neuspešno, pa se Vester sada bori za život jer je u kritičnom stanju.

U toku dana Flanagan je na Tviter nalogu pod svojim pseudonimom objavio dva snimka na kojima se vidi kako nastradalima prilazi sa leđa i upire pištolj u njih.

Printskrin: Youtube/CHAGAS SILVA Printskrin: Youtube/CHAGAS SILVA

Ovo je NAPADAČ koji je ubio američku voditeljku i kamermana u programu UŽIVO! (FOTO) (VIDEO)

Na jednom se vidi pucnjava. "Snimio sam pucnjavu", napisao je on u svom tvitu. Ovaj nalog je ubrzo ukinut, ali je imao dosta pregleda na društvenim mrežama.

UBIO KOLEGE, PA PRESUDIO SEBI: Napadač koji je ubio dvoje novinara izvršio samoubistvo? (FOTO)

Policija u Virdžiniji saopštila je da je tokom potere osumnjičeni koji je identifikovan kao Vester Flanagan (41) doživeo saobraćajnu nesreću pošto je automobilom skliznuo sa puta i da je pronađen sa prostrelnom ranom, prenosi AP.

Printskrin: Youtube/CHAGAS SILVA Printskrin: Youtube/CHAGAS SILVA

On je životno ugrožen i nalazi se u bolnici, navodi policija. Tragedija se dogodila rano jutros po lokalnom vremenu, u tržnom centru u mestu Bedford gde su se začuli pucnji iz vatrenog oružja, posle čega su novinari i njihovi sagovornici pokušali da pronadju zaklon od pucnjave.

Stanica WDBJ7 izvestila je da je ubijena novinarka Alison Parker (24) i kamerman Adam Vord (27), a da je intervjuisana izvršna direktorka privredne komore oblasti "Smit Mauntin Lejk" Viki Gardner upucana u ledja i hospitalizovana.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nešo

    26. avgust 2015 | 21:44

    Šta sve nece pojedini uraditi da bi dobili paznju i imali sto više pregleda preko tvitera,fejsa i ostalih slicnih share gluposti.

  • londra

    27. avgust 2015 | 02:25

    Nije mi jasno da ti neko uperi pistolj u glavu na manje od metar i da ne primetis...???

  • Dabo

    26. avgust 2015 | 20:32

    Mozak mi je stao !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA