KAKVA JEZIVA SLUČAJNOST: Mali Amir i dečak za kojim je plakao ceo svet IDENTIČNO SU OBUČENI! (FOTO)

Krenuli su iz iste države, sa istim ciljem, identično obučeni. Jednog je prigrlio policajac Srbije i suze mu zamenio osmehom, a crna sudbina drugog potresla je ceo svet

  • 2

Na slikama sirijskih dečaka koje su potresle svet, uočljiv je jedan detalj koji je svima promakao: dečak čije je telo more izbacilo na tursku obalu i mališan koji je u naručju srpskog policajca čekao prevoz do Preševa imaju odeću potpuno iste boje.

(EKSKLUZIVNO) ZAGRLIO SAM AMIRA, PLAKAO JE, A ONDA SE OSMEHNUO! Dirljiva ispovest policajca koji je proslavio Srbiju (FOTO)

Od užasa koji je preplavio svakog ko je video Ajlanove fotografije, nije ni čudo što niko nije obratio pažnju na dečakovu crvenu majicu i teget šorc, kao ni činjenicu da je iste takve na sebi imao i mali Amir.

Kad vidite ovu fotografiju SRPSKOG POLICAJCA sa BEBOM izbeglicom, biće vam jasno šta Sirijci misle o nama (FOTO)

Dečaci istog uzrasta i odeće, koje je isti rat naterao da sa svojim roditeljima na sve načine probaju da pobegnu iz Sirije, srećom nisu imali i istu sudbinu: mali Amir juče je nastavio svoj put ka Evropi, kada je po izbeglice u selu Miratovac stigao kombi koji ih prevozi do Preševa, odakle odlaze dalje ka Mađarskoj.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA