MOJ SIN (11) NIJE SILOVAO DEVOJČICU, POVRAĆAO JE DOK JE GLEDAO ŠTA RADE: Ispovest majke dečaka iz Kovina

Majka osumnjičenog dečaka (11) tvrdi da je njen sin samo želeo da se pokaže pred starijim drugarima, ali da nije učestvovao u užasnom činu

  • 16

Majka dečaka (11), koji je osumnjičen da je sa trojicom starijih drugova u svlačionici fudbalskog kluba Kolonija u Kovinu silovao A.M. (18), tvrdi da njen sin ne snosi nikakvu odgovornost za užasan događaj koji je potresao Srbiju.

JEZIVI DETALJI SILOVANJA DEVOJČICE U KOVINU: Kukala je i vrištala dok su je trojica maloletnika napastvovala u svlačionici

- Moj sin nije silovao devojku u svlačionici fudbalskog kluba u Kovinu. Samo je bio prisutan dok su trojica njegovih drugova imali seks sa tom devojkom. Nije mu se svidelo i povratio je od muke - rekla je majka osumnjičenog J.K.

Podsetimo, policija je uhapsila dvojicu dečaka od 16 godina i jednog od 14 godina zbog optužbi za silovanje, dok je J. K. (11) pušten na slobodu jer zbog svog uzrasta ne može krivično da odgovara.

"SILOVAO ME JE, TUKAO I PRETIO DA ĆE ME UBITI": Ispovest žene kojoj je veza sa BIZNISMENOM pretvorila život u PAKAO!

- On nije imao ništa sa tom devojkom, ali jeste te noći bio u svlačionici. Hteo je da se pokaže pred starijima i nije hteo da izađe, ali mu je od svega što je video pripala muka i povraćao je. Novine pišu da je silovao! Dete od 11 godina i 30 kila da siluje? Niko normalan ne može u to da poveruje - naglasila je majka dečaka.

Foto-ilustracija: Profimedia/Corbis Foto-ilustracija: Profimedia/Corbis

Ona je u javnost iznela drugačije viđenje nemilog događaja.

SRPSKI UŽAS: Tri MALOLETNIKA osumnjičena za SILOVANJE DEVOJČICE!

- Sin mi je ispričao da je ta devojka sama skinula majicu i oralno zadovoljila jednog dečaka. Ne znam da li je dobrovoljno zadovoljila i drugu dvojicu, ali znam da moj sin s time nema ništa - zaključila je majka dečaka.

(Telegraf.rs / Informer)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • toto

    11. septembar 2015 | 15:33

    A šta radi tako malo dete napolju tako kasno jeli brižna majko Tebe i tvog muza pod hitno u zatvor isocijalne službe da vamoduzmu starateljstvo nad decom

  • E

    11. septembar 2015 | 15:42

    Ljubi ga majka ! Da si ga ti bolje vaspitala ne bi ni bio u svlacionici ! Jos je nije sramota ...

  • ana

    11. septembar 2015 | 20:43

    Ma da sigurno mamina sin nije ništa uradio zato što stalno opravdavamo svoju decu zbog njihovih grešaka zato se i to desava. Dobice ono sto zasluzuje ma čije dete bio

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA