VESLALI SU, a onda je ogroman kit skočio na njih! Snimak ovog događaja će vas naježiti (VIDEO)

Kajak je nestao pod vodom, a iako je sve izgledalo vrlo ozbiljno za nekoliko trenutaka, kajakaši su ubrzo izronili iz vode gotovo bez povrede

  • 1

Grupa fotografa koji obožavaju velika čudovišta iz morskih dubina uhvatila je na snimku momenat kada je grbavi kit iskočio iz vode i pao svom težinom na kajakaše ispod njega u luci Mos Lending u Kaliforniji.

KAKAV TRENUTAK: Ribari snimili morsku zver kako iskače iz mora! (VIDEO)

Cilj grupe je da slika predivne skokove ovih životinja koje su inače poznate po blagoj naravi. Ali jedan par kajakaša ušao je u opasnu zonu i našao se na lokaciji gde je bio moguć  "sudar" sa kitovima. Jedan kit je "zaronio" tačno preko kajaka, što je i zabeleženo na snimku.

PAKLENA POTERA: 20 kitova ubica jurilo muža i ženu (VIDEO)

Kajak je nestao pod vodom. Iako je sve izgledalo vrlo ozbiljno za nekoliko trenutaka, kajakaši su ubrzo izronili iz vode gotovo bez povrede. Kajakaši Tom Mastil i Šarlot Kinloč opisali su situaciju kao da su bili na "vodopadu, samo ispod vode".

- U prvom trenutku sam mislio da je autobus pao sa neba - kaže Mastli. Ipak, kajakaše ovo nije obeshrabrilo, naprotiv, misle da je ovo divna priča za stare dane.

Poledajte snimak:

Pratite Telegraf i na Vajberu!

(Telegraf.rs/b92)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA