STROGO POVERLJIVO - TAJNI PLAN HRVATSKE! Migrante NOĆU ubacuju u Srbiju, Mađarsku i Sloveniju

Hrvatski plan "C plus" predviđa "maksimalnu zaštitu hrvatske države", tako što će se izbeglice u narednom periodu noću, tajno prebacivati u Srbiju, Mađarsku i Sloveniju

  • 47

Hrvatski premijer Zoran Milanović, na neformalnom sastanku sa šefovima tamošnje policije i obaveštajne agencije naredio je aktviranje plana "C plus", koji predviđa da se migranti noću ubacuju u Srbiju, Mađarsku i Sloveniju!

MAĐARI postavili BODLJIKAVU ŽICU i duž granice sa Hrvatskom!

Kako prenosi Informer, pozivajući se na izvore iz službi bezbednosti, plan "C plus" predviđa "maksimalnu zaštitu hrvatske države", tako što će se izbeglice u narednom periodu noću, tajno prebacivati u Srbiju, Mađarsku i Sloveniju, a ovu informaciju su mađarski obaveštajci preneli srpskim bzbednosnim službama.

Foto: Tanjug/Tanja Valič Foto: Tanjug/Tanja Valič

HRVATI, IZDALI STE NAS! Evo šta su Mađari rekli o odnosu Hrvatske prema izbeglicama

Predsednik Vlade Hrvatske Zoran Milanović rekao je da "u migrantskoj krizi ne važe pravila i zakoni i da za to Hrvatska nije kriva".

Kako prenosi ovaj list premijer Hrvatske navodno je rekao svojim bezbednosnim službama: "Vozite ih tako da ne znaju gde idu. Kada shvate da su opet u Srbiji, to je njihov problem".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sale

    21. septembar 2015 | 09:23

    Ljudi, ako je ovo tačno to je onda čisti zlocinacki plan i postupak. Zamislite šta je njima palo na pamet da potraju ljude u autobuse i da da oni ne znaju gde ih ovi voze i da ih ostvare negde u tuđoj zemlji i da ljudi ne znaju gde se nalaze. Pa to je samo Hitler radio. Tako postupati s ljudima pa to je strašno. To od Hitlera pa do sada nije vidjeno.

  • Dada

    21. septembar 2015 | 11:00

    Pa oni su to oduvek radili. Bili su gori od Hitlerovih vojnika. Nista novo sa njihove strane.

  • VAN

    21. septembar 2015 | 08:45

    Vruć krompir koji se prbacuje z jedne drzave u drugu zbog invazije azilanata naj teže pogadja fašističke zemlje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA