BIVŠA UČESNICA VELIKOG BRATA U SUZAMA: Moju mrtvu bebu su lekari umotali u plastičnu kesu, i zamalo me ubili! (FOTO)

Sedam sati nakon što je postavila sve ovo na internet, imala je 8.100 šerova, gde su joj fanovi poželeli sreću i pružili podršku

  • 0

Model i zvezda "Velikog Brata" Sali Aksl iz Amerike pričala je danas o hororu koji je preživela nakon pobačaja, kada su joj umotali mrtvo dete u "kesu za poneti" i poslali je kući.

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO I FOTO) Lekari vade sirijsku BEBU RANJENU GELEROM iz majčinog stomaka!

Ova 27-godišnjakinja, poznata po tetovažama i glamuru, iskalila je svoj bes na Fejsbuk stranici, nakon što su se prema njoj u bolnici užasno poneli posle pobačaja. Sedam nedelja nakon užasnog događaja dobila je bebu u kutiji koja liči na "plastičnu kesu za hranu za poneti". Gospođica Akl je takođe optužila osoblje iz "Sent Meri" bolnice u Mančesteru da su je lečili bez saosećanja. Skoro je umrla od infekcije koju je imala nakon pobačaja.

Na svom profilu Sali je napisala:

17. jula sam dobila svoju mrtvu bebu u plastičnoj kesi. U drugoj kesi su bili lekovi, i sa ta dva "paketića" su me poslali kući da žalim. Mrtvo dete su tretirali kao što bi tretirali "hranu za poneti". Ovo je prvi put da otvoreno govorim o ovom užasnom iskustvu.

Sali je objasnila da je bila isterana iz bolnice sedam nedelja pre nego što su joj vratili bebu.

- Imala sam pobačaj i izgubila svog malog anđela. Bolnica nije uklonila moju bebu iz mene i ostavila je unutra da me inficira. Zbog toga sada imam hemoroide i izgubila sam 40 posto krvi. Moje vene su kolabirale, odvedena sam na hitnu operaciju. U tom trenutku nije mi ostalo previše izbora, bila sam preplašena za svoj život. Kada sam se probudila, krevet je bio preplavljen krvlju, sestrama je trebalo nekoliko dana da to očiste, ostavljena sam tu da me sve podseća na pobačaj. Sestre nisu pokazivale nikakvo saosećanje, a jedna od njih je govorila o mom detetu kao o "onome". Ovo nije smelo da se desi, nisam smela ovo da pretrpim nakon pobačaja i nisu smeli da me pošalju kući sa bebom u plastičnoj kesi! Ja sam tek počela da se suočavam sa ovim iskustvom, molim bolnicu i osoblje da prestanu da se ponašaju na ovaj način. Sve ovo je urpopastilo moj život - piše Sali na svom profilu.

ONA PRODAJE FETUSE: Cena se kreće i do 100 evra, a evo kako to izvodi! (VIDEO)

- Hvala bogu, imam prelepu ćerku, koja me čini jakom u ovom periodu, pomenuta bolnica treba da se stidi - dodaje ona. Akslova ima ćerku koja se zove Nirvana, a na svom Tviter profilu postavila je sliku sa mrtvom bebom u kesi.

Sedam sati nakon što je postavila sve ovo na internet, imala je 8.100 šerova, gde su joj fanovi poželeli sreću i pružili podršku. Jedan od komentara, ipak, bio je "molim vas pročitajte o skandalu sa organima Alder Haj".

- Ovo je jako osetljiva tema, ali morate da znate gde se i kako postupa sa mrtvim detetom. Nadam se da vam ovaj komentar može pomoći da razumete šta vam se dogodilo. Bolnica je mogla da vam da mogućnost spaljivanja tela ili sahrane. Ništa u svemu tome nije lako, prošla sam i sama kroz to. Dakle, razmišljajte pozitivno, bolnica vam je spasla život da biste bili tu za svoju malu devojčicu - glasi komentar.

Od sada Telegraf pratite i na Vajberu!

(Telegraf.rs/Daily Mail)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA