IMAO BI I SEKSUALNE POLICAJCE: Vođa muslimanske zajednice hoće da uvede porez na seks!

On bi oformio posebnu policijsku jedinicu koja bi upadala ljudima u kuće u proveravala šta rade u spavaćim sobama. Tako bi se znalo ko šta radi u spavaćoj sobi i koliko je dužan da plati

  • 2

Vođa muslimanske zajednice u Kazahstanu Murat Telibekov došao je na vrlo neobičnu ideju i predlog odmah uputio vlastima u svojoj zemlji. Telbekov želi da uveke porez na seks, a prema ovoj neverovatnoj zamisli, svaka osoba venčana u džamiji plaćala bi 2 dolara po odnosu, dok bi oni u građanskim brakovima plaćali još dodatnih 50 centi.

Za vreme seksa izgovorila je ime bivšeg muža! A onda joj se desilo nešto najstrašnije (FOTO)

Ako ste ljubitelj "nekonvencionalnog seksa" i u spavaćoj sobi izvodite razne bravure i egzibicije, u ovom slučaju biste morali dodatno da platite. Takav seks bi koštao dodatnih 18 dolara, dok bi homoseksualci plaćali odnos 10 dolara.

Logično pitanje koje se nameće je kako bi država znala šta vi radite u spavaćoj sobi i da li imate odnos ili samo spavate. Telibekov i za to ima rešenje!

PREVARILA SAM MUŽA SA ŽIGOLOM: Iskrene reči Milice J. kojoj se život promenio preko noći

On bi oformio posebnu policijsku jedinicu koja bi upadala ljudima u kuće u proveravala šta rade u spavaćim sobama. Tako bi se znalo ko šta radi u spavaćoj sobi i koliko je dužan da plati.

 

Od sada Telegraf pratite i na Vajberu!

(Telegraf.rs/avaz.ba)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA